Kosttilskud Naturmidler

Activin holder dig sund og rask

Hvordan klarer Activin vindruekerneekstrakt sig i sammenligning med C-vitamin, E-vitamin og betacaroten?

De polyfenole bioflavonoider i vindruekerner, bl.a. oligomere proanthocyanidiner (kaldet OPC), er nogle af de kraftigste antioxidanter, vi kender til. Activin er en meget koncentreret kilde til OPC, som er disse flavonoiders styrke i en nem, alkoholfri form, der hjælper din krop med at bekæmpe frie radikaler og de skader, de kan forårsage.

Hvad er frie radikaler?

Frie radikaler er meget reaktive molekyler, der kan ødelægge cellemembraner og beskadige DNA. De produceres af træning, rygning, pesticider, forurening og overdreven udsættelse for sollys – samt ved kroppens normale stofskifteproces, hvor den luft, man indånder, og den mad, man spiser, omdannes i kroppen. Mange forskere mener, at frie radikaler er den grundlæggende årsag til mere end 60 kroniske og degenerative sygdomme, bl.a. visse former for kræft, grå stær, leddegigt og hjertesygdom, samt til selve aldringsprocessen.

Hvad er antioxidanter?

Antioxidanter er stærke substanser, der kan nedbryde frie radikaler og hjælpe med at holde dig sund og aktiv. Kroppen kan selv producere nogle antioxidanter, mens andre, fx C- og E-vitamin og betacaroten, samt polyfenole bioflavonoider, skal tilføres via kosten. Det er derfor, det er vigtigt at spise meget frugt og grønt – noget, de fleste forsømmer. Og det er også derfor, at det er en sund be­slutning at vælge at tage et tilskud af antioxidanter, særligt, hvis det indeholder Activin.

Det helt igennem naturlige valg

Forsøg har vist, at Activin er en super-antioxidant – langt stærkere end C- og E-vitamin og betacaroten. Produktet fremstilles ved en unik, patentanmeldt proces kaldet ActiPureTM, hvor der kun anvendes naturlige ingredienser – de samme, som findes i rødvin: Vand og etanol. Andre vindruekerneekstrakter bruger typisk potentielt farlige kemikalier som acetone, methylenklorid og toluen, der kan efterlade rester og fjerne mange af de næringsstoffer, som ellers bevares ved Activin-processen.

Ikke blot er Activin sikker og sundhedsfremmende – den er også miljøvenlig at fremstille, idet der ikke skylles giftige kemikalier ud i naturen, og der ikke fældes træer.

Understøttet af omfattende forskningsresultater

Activin er unikt – og det er det mest udforskede vindruekerneekstrakt på markedet i dag. Faktisk anvendes mange af Activin-forsøgene i litteraturen for andre produkter. Det er naturligvis smigrende, men ikke uden problemer. Den kemiske sammensætning i Activin er meget forskellig fra andre vindruekerneekstrakter – hvilket betyder, at forskningen i Activin ikke umiddelbart kan anvendes på andre ekstrakter.

Ved Activin ved du nøjagtigt, hvilke sundhedsmæssige egenskaber du får. Ved andre ekstrakter får du blot flere oplysninger om egenskaberne ved Activin. Hvis du vil have kvalitet, sikkerhed og styrke, skal du gå efter Activin. Se efter Activin-logoet på etiketten. Det handler ikke kun om bedre helbred, men om et bedre liv.

Activin er en langt stærkere antioxidant

Du har sikkert hørt, at C- og E-vitamin og betacaroten er stærke antioxidanter, der giver dig et godt helbred? Men de kan ikke måle sig med Activin vindruekerneekstrakt. I alle de forsøg, hvor der er blevet sammenlignet (over 10 forskellige tests), har Activin vist sig at være en langt kraftigere antioxidant.

I årevis har forskerne undersøgt det fænomen, der går under betegnelsen “det franske paradoks”. Franskmændene spiser en kost, der er propfyldt med fedt og kolesterol – og alligevel har de det laveste antal tilfælde af hjertesygdom i hele Vesteuropa (kun ca. halvt så mange som i USA). Hvordan kan det gå til? Nogle forskere mener, at forklaringen ligger i den rødvin, franskmændene drikker, og helt specifikt i de bioflavonoider, som er koncentreret i vindruekernerne, og som indgår som en del af vinen. Faktisk mener nogle eksperter, at rødvin er sundere end hvidvin, fordi rødvin er gæret med druerne – det er hvidvin ikke.

Læs også
Activin – et lovende naturmiddel
Activin er en multihelbreder
Nutraceutiske stoffer er med til at forlænge din levetid
Activin beskytter mod giftstoffer
Activin medvirker til at forebygge sygdom
Polyfenoler i bær og druer kan bevare hukommelsen
Vindruekerneekstrakt kan forebygge og behandle Alzheimers

Kilder
Perdue L. The French Paradox and Beyond, Renaissance.
Renaud S et al., Wine, alcohol, platelets and the French paradox for coronary rieart disease, Lancet, 339:1523-1526, 1992.
Heart and Stroke Facts: 1995 Statistical Supplement, American Heart Association.
Kinsella J et al. Possible mechanisms for the protective role of antioxidants in wine and plant food, Food Technology, April: 85-89, 1993.
Kuhnau, J. Flavonoids. A class of semi-essential food components: Their role in human nutrition, Wld. Rev. Nutr. Diet, 24:117- 191, 1976.
Ricardo da Silva J et al. Oxygen free radical scavenger capacity in aqueous models of different procyanidins from grape seeds, J. Agric. Food Chem., 39:1549-1552, 1991.
Zimmerman, J. Oxyradical pathophysiology, Adv. Pediatrics, 42:243-302, 1995.
Stohs S. Synthetic pro-oxidants: drugs, pesticides and other environmental pollutants. I: Ahmed S (red.). Oxidative Stress and Antioxidant Defenses in Biology, Chapman and Hall, New York, 117-180, 1995.
Knight J. Diseases related to oxygen-derived free radicals, Ann. Clin. Lab. Sci., 25:111-121, 1995.
Schalch W et al. Vitamins and carotenoids – a promising approach to reducing the risk of coronary heart disease, cancer and eye disease. I: Armstrong D (red.). Free Radicals in Diagnostic Medicine, Plenum Press, New York, 335-350, 1994.
Bagchi D et al. Oxygen Free Radical Scavenging Abilities of Vitamins C and E, and a Grape Seed Proanthocyanidin Extract In Vitro, Res. Comm. Mol. Path. and Pharm., 95(2): 179-189, 1997. Bagchi D et al. Protective Effects of Grape Seed Proanthocyanidins and Selected Antioxidants Against TPA- Induced Hepatic and Brain Lipid Peroxidation and DNA Fragmentation, and Perito-neal Macrophage Activation in Mice, Gen. Pharm., 30(5):771-776, 1998.