Sund kost og livsstil Urter og krydderier

Hampeprotein med masser af omega-6 og omega-3 fedtsyrer

Hampeprotein fra Natur-Drogeriet A/S indeholder masser af omega-6 og omega-3 fedtsyrer, som kroppen har brug for. Proteinpulveret er ganske velsmagende (lidt nøddeagtigt) og passer ideelt til smoothies. På nettet kan du finde gode opskrifter på både smoothies og madlavning, såsom tærter, muffins og brød.

Bager du med hampeprotein, er det bedste forhold 25 % hampeproteinpulver til 75 % mel. Hampeprotein indeholder ganske vist mere samlet fedt end mange andre af de proteinprodukter, der er tilgængelige på markedet i dag, men det skal understreges, at stort set alt dette fedt kommer fra de essentielle, flerumættede fedtsyrer omega-6 og omega-3.

Hampeprotein indeholder masser af fedtsyrer

Hamp anerkendes af WHO som en fødevare med det optimale forhold mellem omega-6 og omega-3 fedtsyrer, nemlig 3-1. Dette forhold menes at være ideelt til at fremme helbredet på langt sigt ved at mindske sandsynligheden for udvikling af hjertesygdom, diabetes og depression.

Økologisk hampeprotein fra Natur-Drogeriet A/S giver dig tilskud af de vigtige fedtsyrer. Du kan også købe afskallede hampefrø, der er glimrende som en sund snack!

Læs også
Hampeprotein til mor, far og barn
Hamp: Naturens glemte fødevare
Hamp – en sund snack
Mere omega-3 i blodet reducerer risikoen for diabetes
Hampefrø – små, naturlige kraftværker
Hampeprotein giver kvinder en sund hormonbalance
Proteintilskud sænker blodtrykket
Omega-3 og -6 til os med forkerte arbejdsstillinger