Sport og motion Sund kost og livsstil

Brottrunk – en genvej til sundhed for mennesker og natur

Brottrunk til atleter

I 1990 bad triatleten Dr. Hermann Aschwer Wilhelm Kanne om et godt råd til, hvordan han kunne forbedre sin præstation. På det tidspunkt var han nr. 500 på verdensranglisten. Han var altså på det tidspunkt en middelmådig triatlet. Wilhelm Kanne sagde for sjov: “Plads nr. 500 er der jo ikke noget ved – der er jo 499 foran…” Han fik en blodprøve fra Dr. Aschwer og bad ham oplyse sit hæmoglobinindhold i blodet. “Det er mit problem – hæmoglobinindholdet ligger under 8. Alt, hvad jeg hidtil har taget, har ikke hjulpet.”

Kanne rådede ham til at spise meget flerkorns- og hvidt brød, op til 1 kg pr. dag, og starte morgenen med en stor tallerken havresuppe. Desuden skulle han spise masser af pasta, grønsager, æblemos, pærekompot osv. – og naturligvis Brottrunk og fermentkorn – samt frottere kroppen med Brottrunk. Resultatet var, at Aschwer efter blot tre måneder kom ind ikke på 500. pladsen, men på 5. pladsen ved Nizza-Triathlon. Efter det blev han kendt i hele verden, og han vandt adskillige verdensklasseløb, inkl. triathlon på Hawaii. Han lå stort set altid blandt de fem første i sin aldersgruppe. Han har beskrevet sine erfaringer i flere bøger om triathlon. Hans førsteklasses form skyldes den kost, som Wilhelm Kanne foreslog, samt Brottrunk, fermentkorn og Kanne Sportriegel.

Wilhelm Kanne rådgav også det tyske landshold i vægtløftning, bl.a. Martin Zawieja og Manfred Nerlinger. Og de vandt olympiske medaljer på naturlig vis og uden doping. Også landsholdet i cykling fik via sportslægen R. Stockhausen og landstræner Klaus Jördens tips fra Brottrunk-eksperterne. Og med stort afkast i form af medaljer.

Så tendensen er den samme: Præstationer i verdensklasse med naturlig kost og uden dopingmidler.

Hvordan virker Brottrunk?

Det er medicinsk påvist, at fordøjelsen arbejder mere effektivt med Brottrunk, fordi der sker en udligning af mineralerne i blodet, og iltpartialtrykket stiger betydeligt. Sygdomme, som kan medvirke til at nedsætte præstationsevnen, fx influenza, bliver væsentlig reduceret, og det samme gælder skader, fordi kroppen er i en generelt god sundhedstilstand.

De føromtalte topatleter kunne klare flere træningspas uden at vise tegn på træthed. Krampe efter hård træning og alvorlige krampeanfald forsvandt også. Muskelkramper er et tegn på iltmangel i kroppen. De optræder derfor altid, når man er fuldstændigt udtømt. Og netop i dét øjeblik er risikoen for skader størst. Bare det at snuble kan føre til, at musklen rives over.

Alt dette hænger sammen med sunde tarmbakterier, som henter næringsstoffer fra kosten og videregiver dem til kroppen. Ved forsøg med cykelryttere, som kørte over 200 km med høj gennemsnitsfart, sås det tydeligt, at de atleter, der havde fået Brottrunk og fermentkorn sammen med den anviste kost, næste dag følte sig langt mere friske. Det kan naturligvis overføres til alle sportsgrene. Ligeledes kan man overføre disse erfaringer til meget syge mennesker. Blodet fra en topatlet, der er fuldstændigt udmattet, kan sammenlignes med blodet fra et alvorligt sygt menneske. Iltforøgelsen og udligningen af mineralstoffer i blodet er forudsætningen for, at såvel syge mennesker som topatleter kan komme til hægterne.

Brottrunk – også en hjælp til naturen

Man skulle ikke tro det, men hos træer kan man iagttage det samme fænomen. I områder, hvor der falder meget sur regn, har man fundet ud af, at specielt grantræer vokser dårligt i spidserne. Disse grantræer har kun meget få nåle i toppen. Årsagen er, at de rigtige bakterier ikke er til stede i jorden, og at mineralerne derfor kun i begrænset omfang når frem til træet. Man oversprøjtede derfor forsøgsvis en nåleskov med et Brottrunk-produkt i to på hinanden følgende efterår. Efter de to år kunne man se en tydelig forbedring i nåletætheden i træspidserne.

Tilsættes mælkesyre til jorden, sker der en væsentlig nedbrydning af skadelige stoffer og en tilvækst af meget vigtige jordbakterier – de samme bakterier, som findes i en sund menneskekrops tyktarm. Når mennesket eller jorden bliver syg, bliver der færre af bakterierne – eller de forsvinder helt.

En sund jord med de rigtige levende væsner garanterer sunde planter, træer og buske. Det har man i løbet af de sidste 10 år undersøgt og fastslået på firmaet Kannes forsøgsgartneri. Mælkesyrebakterierne sørger for en regeneration på alle områder gennem tilsætning og pleje af bakterier og dermed også nedbrydning af skadelige stoffer i vandet, i jorden og i menneskekroppen. Det kan også give en forklaring på, hvorfor det er vigtigt at forbedre den generelle sundhedstilstand ved alvorlige sygdomme som neurodermitis, psoriasis, kræft eller leddegigt.

Læs også
Brottrunk og Fermentkorn
Brottrunk – sundhed på flaske
Allergi skyldes ofte forstyrrelse af tarmfloraen – Brottrunk hjælper!
Kanne Brottrunk for en sund tarm
Brottrunk: Det flydende brød kan også helbrede miljøet
Brottrunk og algebekæmpelse
Psoriasis og mælkesyre
Tarmkræft – en snigende sygdom
Cocktai med Brottrunk og agurk