Kosttilskud Sund kost og livsstil

Collagen-Boost Vegan: Kollagentilskud til vegetarer og veganere

Kollagen, ja tak, men det meste kommer fra animalske kilder. Så hvad gør jeg, hvis jeg er vegetar eller veganer? Svaret er Collagen-Boost Vegan.

Hvad er kollagen egentlig?

Det er blevet yderst populært at fokusere på proteiner og deres evne indvirkning på vores bindevæv. Og hvad ved vi egentlig, og hvad ved vi ikke? Forskere og firmaer rundt om i verden bringer nye produkter ud på hylderne næsten hver eneste dag. De skiller lange aminosyrekæder ad og fortæller os, hvordan de enkelte aminosyrer har mulighed for at påvirke vores bindevæv, altså alt det væv, der omgiver vores organer, så de bedst muligt kan være støttevæv for hele kroppen.

Nogle aminosyrer finder vej ud til leddene, andre til nervesystemet, til knogler og muskler eller til huden. Hvad de færreste tænker på, er, at hver eneste celle er afhængig af de rette aminosyrer, så det er ikke kun, hvad der foregår mellem organerne, det er hver eneste celle – også i de livsvigtige og nødvendige organer – der er afhængige af den rette tilførsel af disse proteiner.

I en supersund krop, der hverken sidder for stille eller bevæger sig for meget, og hvor tarmene virker optimalt, vil enhver grøn eller farverig smoothie gøre gavn. Men er der i perioder brug for koncentrerede næringsstoffer, fx efter en lang vinter, sygdom eller en ekstra belastning af kroppen, bl.a. ved sport, kan behovet for ekstra tilførsel af aminosyrer stige. I disse tilfælde har du måske brug for at vide, hvordan proteiner i deres aminosyreform medvirker til restitution og regenerering – helst sammen med naturlige ingredienser, der understøtter de små processer ude i de mange afkroge af vores kroppe.

Kollagen, der er tilpasset en vegetarisk eller vegansk livsstil

I Collagen-Boost Vegan er der tre forskellige planter, der danner basis for aminosyrerne i produktet: Ærteprotein, risprotein og den mere ukendte, men meget spændende frugt fra det afrikanske træ baobab. Træet hedder Adansonia digitata L. på latin. Det kaldes også abebrødstræ og gror allerbedst i relativt tørre områder på det afrikanske kontinent. Træet er langsomtvoksende, kan blive over 2.000 år og opnå en højde på 25 meter med en stammediameter på over 20 meter. Netop frugten fra træet viser sig at have en særlig god aminosyreprofil, når vi taler om bindevæv. For med dets indhold af rimelige mængder af glycin, prolin og alanin samt C-vitaminer strækker det ikke kun sine særlige grene op mod himlen, men også direkte ind i knogler, muskler, hud og alle de andre organsystemer, der har brug for at skabe en god støtte til alle celler.

Collagen-Boost Vegan indeholder det tørrede indhold fra de store frugter, der sammen med ærteprotein og risprotein giver en optimal aminosyresammensætning, når man gerne vil gøre noget ekstra for sit bindevæv.

Sammen med de tre typer af protein indeholder Collagen-Boost Vegan urten Centella asiatica, også kaldet Gotu kola. Urten har i årevis været kendt for sin virkning på diverse bindevævsproblemer. Den har været brugt i Indien til at mindske en dårlig opheling af sår efter operationer. Produktet er desuden tilsat C-vitamin, som bidrager til dannelsen af kollagen, og biotin, som medvirker til at vedligeholde huden.

Anvendelse

Du kan let blande Collagen Boost Vegan med mørke bær, grøntsager, eller hvad du nu har lyst til. Du kan fx også tilsætte ekstra C-vitamin eller mælkesyrebakterier – eller hvis du sveder meget, kan det være en fin ide at blande flydende spormineraler i, som kan give et ekstra skub i foråret, der er på vej.

Collagen-Boost Vegan: Kollagentilskud til vegetarer og veganere – fra Natur-Drogeriet A/S.

Collagen-Boost Vegan - kollagentilskud til vegetarer og veganereLæs også
Kollagen: Hvorfor er det så vigtigt?
Kollagentilskud: Hvad skal jeg være opmærksom på?
Gotu Kola og sårheling
Lider du af diabetes type II? Prøv at se nærmere på baobab!
Får veganere protein nok?
Vegetabilsk protein giver lavere blodtryk
Taurin: Fordele, bivirkninger og meget mere…

Kilde
Sund Forskning