Kosttilskud Søvn Søvn

RoliNAT virker mod stress om dagen og søvnløshed om natten

Er du plaget af stress og søvnløshed? Sker det, at du rammes af uro, fx når du skal falde i søvn om aftenen og har noget vigtigt for næste dag? Eller måske oplever du lampefeber før et vigtigt møde, når du skal være sammen med mange mennesker? Eller kniber det med at koncentrere dig ved en afgørende eksamen?

I den slags situationer er det rart at vide, at der findes et 100 % uskadeligt naturmiddel, der hjælper hurtigt og sikkert. Navnet er RoliNAT, og det består udelukkende af kendte lægeplanter, nemlig baldrian og humle med et naturligt indhold af virksomme plantestoffer. RoliNAT er fremstillet efter en særlig opskrift, og den skånsomme behandling af råstofferne under streng kontrol garanterer en ren og naturlig substans med høj virkning.

l disse allergi- og overfølsomhedstider er der selvfølgelig ingen kemiske substanser i RoliNAT – kun naturens rene, beroligende originalsubstanser, der anvendt korrekt ikke virker sløvende eller har andre uønskede bivirkninger. Til forskel fra den gængse beroligende medicin, der ved længere tids brug kan have alvorlige og skadelige følgevirkninger, er RoliNAT ikke vanedannende, og den virker også, selv om du måske er nødt til at tage anden medicin ved siden af.

RoliNAT påvirker din søvn og modvirker stress og søvnløshedDe mest almindelige lidelser, som kan behandles med RoliNAT

  • Nervøse søvnforstyrrelser
  • stress
  • indre uro
  • nervøs irritabilitet
  • “lampefeber”
  • eksamensangst
  • nervøs udmattelse
  • nervøsitet hos børn
  • nervøse symptomer i forbindelse med overgangsalderen.

Allerede 15-20 minutter efter at du har taget en RoliNAT-kapsel, føler du dig roligere, og nervøsiteten begynder at fortage sig. Lider du af søvnbesvær, vil RoliNAT give dig en hel nats rolig søvn, så du er sikker på at vågne frisk og udhvilet næste morgen.

Læs også
Sov længe og bliv sund!
Tidlig søvn er sundere søvn
Søvnproblemer? Måske skulle du prøve TryptoNAT…
Spis fedtsyrer og sov bedre
Baldrian til en god nats søvn
Baldrian/humle-tabletter forbedrer søvn og mindsker nervøsitet
Bivirkninger af søvnmidler overstiger de gavnlige effekter hos ældre
Tryptofan: Et overblik over anvendelse
Tryptofan forbedrer din søvn
Forbrugererfaring: RoliNAT hjalp på søvnproblemer og nedtrykthed
Forbrugererfaring: RoliNAT klarede rygestop-abstinenser