Energi Kosttilskud

Guarana – en energigivende urt, der er super for din fordøjelse

Paullinia cupana (guarana) er en klatrebusk, som vokser vildt i egnene omkring Amazon-floden i Brasilien og Uru­guay. Dette kosttilskud regnes for at være et nerve­styr­kende middel, der er godt til at styrke energiniveauet. Guarana har desuden rensende egenskaber, som støtter tarmsystemet og fremmer en sund fordøjelse.

En urteblanding fra Sydamerika indeholdende guaranaekstrakt kunne i signifikant grad at bremse mavesækkens tømning, reducere den tid, der går, inden man føler sig mæt, og dermed give et signi­fikant vægttab over en periode på 45 dage i et dobbelt-blind, placebo-kontrolleret parallelforsøg.

Så har du brug for lidt ekstra støtte i dine bestræbelser på at tabe et par kilo, så prøv Guarana – sidegevinsten er, at du får mere energi og overskud. Guarana fra Natur-Drogeriet A/S fås i bøtte med 120 kapsler og kan købes hos Matas, i helsekostbutikker og på forskellige webshops.

Guarana - en energigivende urt, der er super for din fordøjelse

Læs også
Guarana – ren energi fra den brasilianske jungle
Guarana kan støtte vægttabsprogrammer
Energi gennem kosten
Spirulina: Ren energi i pulver- og kapselform
Opkvikkende drikke med Guarana
Forbrugererfaring: Guarana tog mine smerter
Anprisninger: Aktivt kul

Kilde
Anderson T, Foght J. Weight loss and delayed gastric emptying following a South American herbal preparation in overweight patients. J Hum Nutr Diet 2001;14(3):243.