Kredsløb Sund kost og livsstil

Vindruer er gode for kredsløbet

En analyse offentliggjort i Nutrition Research og en artikel fra Journal of Gerontology: Biological Sciences rapporterer begge om positive resultater for vindruer til reduktion af risikofaktorer for sygdom i kredsløbet.

I analysen vurderede forfatterne de videnskabelige beviser for den hjertebeskyttende virkning ved polyfenoler i vindruer. “Tilskud af vindruekerner, vindrueskind eller rødvinsprodukter kan muligvis være et gavnligt supplement til en kostmæssig indfaldsvinkel til forebyggelse af kredsløbssygdomme. Der er dog behov for yderligere forskning for at understøtte strategien”, konkluderer de.

I Journal of Gerontology rapporterer forskere ved Michigan State University, at man hos rotter, der er opfostret til at udvikle salt-følsom hypertension (forhøjet blodtryk), kunne iagttage en reduktion i blodtrykket og en forbedret hjertefunktion efter indtagelse af pulveriserede spisevindruer. “Forværringen af forhøjet blodtryk og hjertesvigt blev bremset ved tilføjelse af vindruepulver til en saltholdig kost”, bemærker Steven Bolling, MD, i hvis laboratorium forsøget fandt sted.

Vindruer er ikke kun gode for kredsløbet – de er også lækre at spise. Du kan også vælge den nemme løsning og købe Activin kapsler med vindruekerneekstrakt. Produktet forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan købes hos Matas, i helsekostforretninger og online.

Vindruer (eller kapsler med vindruekerneekstrakt) er gode for kredsløbet

Læs også
Activin holder dig sund og rask
Activin vindruekerneekstrakt – en hjælp, hvis du vil tabe dig
Vindruekerneekstrakt kan forebygge og behandle Alzheimers
Activin beskytter dine hjerneceller mod alderen
Activinbeskytter mod giftstoffer
Hvad skal jeg med olivenbladsekstrakt?
Giftstoffer – de er overalt…