Kosttilskud Sund kost og livsstil

Hvidløgskapsler – genvej til de sundhedsfremmende egenskaber

Hvidløgskapsler giver dig alle de sundhedsfremmende egenskaber – uden den i nogle tilfælde generende lugt.

Hvidløget anvendes verden over for dets antimikrobiale egenskaber, og asiaterne har anvendt det til medicinske formål i adskillige tusind år. Og med god grund: Hvidløg har en bredspektret virkning mod bakterier, vira, svampe og parasitter, bl.a. kan det hæmme staphylococcus aureus, streptococcus, E. coli, salmonella, citrobacter, klebsiella pneumoniae og mycobacteria og bekæmpe svampe som fx candida albicans.

Hvidløg har masser af sundhedsfremmende egenskaberHvidløg kan desuden dræbe almindelige, sejlivede virus som herpes simplex 1 og 2, rhinovirus, vaccinia virus og vesikulær stomatitis-virus.

Den bedste måde at udnytte hvidløgets antimikrobiale egenskaber på er at knuse hele fed, lade dem hvile i 5-10 minutter og blande dem i hjemmelavet yoghurt eller rent vand og indtage det. I forhold til traditionel kinesisk medicin anses hvidløg for at være varmende og bør anvendes forsigtigt, hvis der er tegn på hedestigning. Desuden har nogle mennesker problemer med at fordøje hvidløg.

Hvis du gerne vil have alle de gode egenskaber, men ikke helt er venner med smagen, lugten eller fordøjelsen af hvidløg, så er der Candolic kapsler fra Natur-Drogeriet A/S!

Læs også
Hvidløg – det enestående naturmiddel
Hvidløg – skattet krydderurt og lægeplante
Hvidløg kan beskytte hjertet mod skader efter operation
Naturens antimikrobielle konserveringsmidler
Candolic – et hvidløgspræparat mod Candida albicans
Candolic: Alle hvidløgets egenskaber i en praktisk kapsel
Forbrugererfaring: Hvidløg mod psoriasis
Radiser med hvidløg