Fordøjelsesproblemer Naturmidler Sund kost og livsstil

Forbrugererfaring: Loppefrøskaller hjalp på min ‘træge’ tarm

En forbruger fortæller…

Først vil jeg sige, at det er for dårligt, at der ikke bliver ført en mere effektiv reklame for afføringsmidlet loppefrøskaller. Der findes her i Danmark tusinder af mennesker, som har problemer med deres mave, der er mange, som æder bunker af afføringsmidler, som kun er til skade for maven.

Ved en ren tilfældighed hørte jeg om loppefrøskaller, som dengang havde produktnavnet Skallin. Jeg tænkte som så mange gange før, at det nok ikke var bedre end alt det andet skidt, man kan købe, men nu er jeg heldigvis blevet meget klogere.

Jeg har haft et problem med min afføring de sidste 6-7 år, jeg har gået i dagevis uden at være på toilettet, og jeg har spist et utal af forskellige piller, uden at det hjalp. Den 6.3. købte jeg så en dåse loppefrøskalskapsler, og langsomt kunne jeg mærke, at min mave begyndte at arbejde, jeg følte, at jeg havde en mave.

Det var bare dejligt, i går var jeg på toilettet to gange, helt naturligt… det er jo bare lykken, når ens mave fungerer helt naturligt, og det kan sådan en gang loppefrøskalskapsler klare. Jeg en meget glad for, at jeg fik kendskab til produktet – det kan garanteret hjælpe på en død mave.

Tak for hjælpen!
Sv. H., Nakskov

Læs også
Loppefrø og loppefrøkapsler
Plantefibre: Loppefrøskaller er godt for din fordøjelse
Loppefrø – et alsidigt naturmiddel
Hold tarmen i god form
Har du ‘træg mave’?
Mænds helbred: Diabetes og BPH