Forkølelse, influenza og andre Infektioner Naturmidler

Modgå betændelse med stærk naturkur

Er du på udkig efter en naturkur, der kan hjælpe på betændelse? Her kan du læse om et par naturmidler, der har en stærkt sundhedsfremmende indvirkning på dit immunforsvar:

Urte-Pensil

Et af de bedst kendte naturmidler i Danmark – Urte-Pensil – består af en speciel kombination af droger (lægende urter), der har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelse i så at sige alle udgaver kan helbredes. Der er tusindvis af danskere, som har fået løst problemer som halsbetændelse, tarmbetændelse, urinvejsbetændelse, blærekatar, bumser, uren hud mm. ved hjælp af Urte-Pensil. Virkningen viser sig i almindelighed allerede inden for 1/2-3 døgn. Præparatet må gerne tages sammen med almindelig penicillin og ødelægger ikke tarmfloraen. Det er fuldstændig uden risiko at bruge, også for gravide og børn.

Brottrunk

Har man været på penicillinkur, er tarmfloraen sædvanligvis nedbrudt. Det øger risikoen for sygdomsangreb. Brottrunk indeholder ved siden af mælkesyre en række biologisk aktive enzymer og har en eminent evne til at genskabe en sund tarmflora. Denne syrnede drik indvirker gunstigt på atopisk dermatitis (neurodermitis), psoriasis, kontaktallergi, høfeber og astma, tarmbetændelse (Crohns sygdom), tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa), nældefeber og levnedsmiddelintolerance (listen er ikke udtømmende). Vigtigst er åbenbart den immunstimulerende virkning og Brottrunks evne til at binde skadelige stoffer og føre dem ud af kroppen.

Propolis fra biernes verden er med til at styrke dit immunforsvarPropolis

Propolis eller biharpiks er et andet immunstyrkende middel. Navnet “propolis” kommer fra græsk og betyder et “forsvarssystem”. Og det med god grund! Det er nemlig en af naturens mest værdifulde aktive substanser, et naturligt desinficerende middel med lægende og betændelsesbekæmpende egenskaber. Det har en stærk antibiotisk virkning og anbefales især ved bihulebetændelse, bronkitis, mavesår, underlivsbetændelse, psoriasis og eksem, tarmbetændelse, urinvejsinfektioner og gigt. Bio Propolis er rig på aminosyrer, organiske syrer, sporelementer som jern, kobber, mangan, zink og vitaminer.

Naturkur mod betændelse

6 Urte-Pensil kapsler + 5 Bio Propolis kapsler nedsvælges med 1/4-1/2 kop Brottrunk morgen, middag og aften.

De nævnte præparater forhandles af Matas, i helsekostforretninger og på webshops.

Læs også
Styrk kroppen mod betændelse!
Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere
Brottrunk holder dig rask om efteråret og vinteren
Propolis – et fantastisk naturmiddel med en lang historie
Tarmbetændelse – hvad er årsagen?
Halsbetændelse
Betændelse i øret og fødevareallergi – er der en sammenhæng?
Forbrugererfaring: Brottrunk, Urte-Pensil og Olivir mod virusinfektion
Forbrugererfaring: Kur mod blærebetændelse

Kilder
Hagers Handbuch der pharmazeutischen Praxis
Prof. Hadamar Bankhofer: 365 beste Gesundheitstipps, 2000
W. Kanne: Krebs ist vermeidbar! Krebs ist heilbar!, 2000