Forkølelse, influenza og andre Infektioner Vitaminlignende stoffer

Bihulebetændelse? Prøv en naturkur…

Bihulebetændelse er en almindelig lidelse, der kan være svær at slippe helt af med, men en naturkur kan måske være løsningen…

Bihulebetændelse (sinusitis) er betændelse i slimhinderne i de hulrum, der findes i kraniet på begge sider af næsen. Man skelner mellem betændelse i kæbehuler, sibenshuler, pandehule og kilebenshule og dobbeltsidig betændelse af bihulerne. Bihulebetændelse kan have et akut eller kronisk forløb. Årsagen er virus-, bakterie- eller svampeangreb. Der går som regel en virusinfektion af luftvejene, f.eks. en forkølelse, forud for en akut bihulebetændelse.

Symptomerne er en udpræget trykkende og smertende fornemmelse i ansigt, tænder og pande, tilstoppet næse med tendens til dannelse af gulligt-grønt slim, men kun lejlighedsvis feber. En tidlig diagnose og effektiv behandling er af afgørende betydning ved akut bihulebetændelse.

Ved kronisk bihulebetændelse er smerterne ofte mindre udprægede – eller der er ingen smerter. Som regel kan man i disse tilfælde kun trække vejret gennem det ene næsebor, og der optræder et slimet eller betændt sekret. Lugtesansen kan desuden blive forstyrret – specielt, hvis der samtidig er tale om dobbeltsidede næsepolypper.

Aminosyren taurin er et godt bud på en naturkur mod bihulebetændelse. Produktet forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan købes hos Matas, i helsekostforretninger og online.

Taurin virker mod bihulebetændelseLæs også
Antibiotiske midler er ineffektive mod bihulebetændelse
Modgå betændelse med stærk naturkur
Svamp bag kronisk bihulebetændelse
Taurin har infektionshæmmende aktivitet
Forbrugererfaring: Urte-Pensil fjernede hårdnakket betændelse