Forkølelse, influenza og andre Infektioner Immunsystem

Muno Colostrum mod influenza

Muno ColostrumDe kliniske tegn på influenza er typisk feber (37-39oC for voksne og ofte højere for børn) og luftvejsproblemer, fx hoste, ondt i halsen, rindende eller tilstoppet næse, samt hovedpine, muskelsmerter og ofte ekstrem træthed. Kvalme, opkastning og diarré kan forekomme ved influenza, specielt hos børn, men maveproblemer spiller sjældent den store rolle ved denne form for infektion. Udtrykket “maveforkølelse” bruges af og til misvisende om mave-/tarmproblemer, som skyldes andre former for mikroorganismer.

De fleste, der rammes af influenza, kommer fuldstændigt til hægterne i løbet af 1-2 uger, men hos nogle giver smitten komplikationer, der kan udvikle sig til at være livstruende, fx i form af lungebetændelse. I gennemsnit er influenza skyld i ca. 20.000 dødsfald i USA om året og derudover et stort antal hospitalsindlæggelser. Influenza-relaterede komplikationer kan forekomme i alle aldersklasser, men ældre og personer med kroniske sygdomme er i langt større fare for at udvikle alvorlige følgesygdomme efter en influenza end yngre, raske mennesker.

Muno Colostrum mod ondt i halsen, forkølelse og influenza

I et kontrolleret forsøg, som gik ud på at finde ud af, hvor effektivt Muno Colostrum er mod ondt i halsen (et af de første tegn på, at der er en forkølelse eller influenza på vej), viste deltagerne tegn på, at symptomerne blev betydeligt reduceret allerede fra dag 1. Andre lignende undersøgelser (af de bakterier, der giver betændte mandler) har vist lignende gode resultater.

Hvorfor ikke styrke immunforsvaret naturligt?

Hvert år modtager mange mennesker en influenzavaccine i et forsøg at undgå at blive smittet med det pågældende års influenzavirus. Det er vigtigt at huske på, at der findes mange virusarter, der giver influenza, og at det er umuligt at lave en vaccine, som kan modvirke alle. Vaccinationer er ikke uden risiko og bivirkninger, eftersom vaccinen fremstilles ved hjælp af dræbte eller svækkede vira eller bakterier. De kan være meget farlige, og for mange mennesker får en vaccination alvorlige følger. Hvorfor ikke styrke dit eget immunforsvar på ufarlig vis med Muno Colostrumkapsler?

Muno Colostrum hæmmer herpes-virus

Der findes desuden en række undersøgelser, som viser, at Muno Colostrum kan hæmme formeringen af adskillige arter af herpes vira, bl.a. Herpes Simplex type 1 og 2. Forhåbentlig vil der snart blive gennemført kliniske forsøg på mennesker, som kan påvise en virkning over for Epstein-Barr-virus ved indtagelse af Muno Colostrum. I mellemtiden må vi glæde os over, at personer med kronisk træthedssyndrom i stadigt stigende antal rapporterer om gode resultater med disse to stoffer.

Læs også
Hvad skal man gøre mod influenza?
Influenza: Forebygger du på den optimale måde?
Forkølelse og influenza – hold dem fra døren på den naturlige måde
Muno Colostrum – et naturligt tilskud til vores sundhed
Muno Colostrum: Et svagt immunsystem er roden til alt ondt
Derfor er influenza en sæsonlidelse
En stærk influenzakur
Echinacea – et optimalt forsvar mod forkølelse og influenza
D-vitamin bekæmper influenza
Folk skræmmes til at bruge influenza-vaccine