Forkølelse, influenza og andre Infektioner Immunsystem Kosttilskud

Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere

Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mereNår du bøvler med snue, infektioner og lignende ubehageligheder, kan det godt betale sig for dig at kaste et blik på Urte-pensil.

Urte-pensil mod de fleste former for infektioner

Urte-pensil er et af de kraftigste naturlige antibiotiske kosttilskud, der findes. De urter, der udgør Urte-pensil, har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanismer i så høj grad, at betændelser i så at sige alle udgaver kan helbredes: Halsbetændelse, forkølelsessår, bihulebetændelse, mavekatar, tyktarmsbetændelser, urinvejsbetændelser og blærekatar og mange flere.

Urte-pensil kan anvendes uden risiko for bivirkninger som ødelagt tarmflora, træthed eller anden svækkelse af kroppens immunforsvar – bivirkninger, man ofte oplever, når man indtager antibiotika eller penicillin. Effektiviteten nedsættes ikke ved dagligt brug. Mens kuren står på, bør man spare på kaffe, gammel ost og søde sager.

Ved en kontrolundersøgelse af 60 brugere konstaterede man følgende: Hos 56 fjernedes betændelse, træthed og luftdannelse i tarmen. Fire kunne ikke lide smagen og udgik af forsøget. Af de 56 personer var der 28, der fik løst meget belastende problemer med betændelse, bl.a. blister i ansigtet, på armene og ryggen. Hos seks forsvandt underlivsbetændelse, en undgik at få neglen revet af på grund af blodforgiftning, 11 blev helbredt for halsbetændelse, fire for bihulebetændelse, og to fik fjernet bylder.

Andre anvendelsesmuligheder

Teenagere har fundet ud af, at Urte-pensil hjælper godt mod bumser og uren hud. Mange tager det som et vedvarende kosttilskud, der desinficerer og styrker kroppen over for sygdomsangreb.

Det er i stand til at bremse en forkølelse eller influenza i opløbet og kan mildne og afkorte sygdomsforløbet, hvis infektionen først har fået fat. Virkningen viser sig i almindelighed inden for 2-3 døgn. Til behandling af betændelsestilstande og infektioner hos husdyr som hund og kat er det også et fortræffeligt middel.

Forhandles i kapsler, tabletter og te fra Natur-Drogeriet A/S.Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mereUrte-pensil mod snue, infektioner og meget mere

Læs også
Prøv en naturkur: Tag det i opløbet og bliv hurtigt rask
Forebyg sommerforkølelse!
Forkølelse og influenza – hold dem fra døren på den naturlige måde
Echinacea – et optimalt forsvar mod forkølelse og influenza
Taurin har infektionshæmmende aktivitet
Svamp bag kronisk bihulebetændelse
Forbrugererfaring: Hvor længe kan man tage Urte-Pensil?
Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse og gentagne forkølelser
Forbrugererfaring: Urte-Pensil fjerner betændelse uden antibiotika