Søvn Søvn

Forbrugererfaring: RoliNAT hjalp på søvnproblemer og nedtrykthed

En forbruger fortæller…

Jeg vil gerne have lov til på denne måde at udtrykke min tilfredshed med produktet RoliNAT kapsler. De er virkelig effektive. Jeg mistede min mand lige før jul og har derfor været meget ked af det og har haft svært ved at sove.

Da jeg ikke vil have piller fra lægen, eftersom jeg ikke ved, hvad de indeholder, og heller ikke vil have noget vanedannende, købte jeg RoliNAT kapsler, og de har hjulpet mig meget, hvilket jeg gerne vil takke for.

Med venlig hilsen
Kirsten P.

RoliNAT modvirker søvnproblemer og nedtrykthed

Læs også
RoliNAT virker mod stress om dagen og søvnløshed om natten
Baldrian/humle-tabletter forbedrer søvn og mindsker nervøsitet
Tryptofan er med til at holde depressionen i skak
Tegn på depression – og naturmidler, der kan lindre
Melatonin – vejen til en god nattesøvn
Naturlige humørspredere
B-vitaminer mod stress, uro og angst
Hvorfor kan man ikke sove, hvis man er sulten?
Forbrugererfaring: RoliNAT klarede rygestop-abstinenser