Folkesundhed Søvn

Forbrugererfaring: RoliNAT klarede rygestop-abstinenser

En forbruger fortæller…

Jeg skriver til jer, fordi RoliNAT har hjulpet mig helt fantastisk med at lægge smøgerne på hylden. Jeg stoppede med at ryge og fik også de ubehageligheder, der følger med en sådan omlægning af hverdagen. Sugen i maven og søvnforstyrrelser var nok de værste abstinenser, jeg havde.

Jeg købte RoliNAT og tog de første 2 dage 2 kapsler 3 x dagligt. Allerede dagen efter opdagede jeg, at uroen i solar plexus var væk. I løbet af otte dage sov jeg bedre og følte mig udhvilet om morgenen.

Jeg tør ikke stoppe med kapslerne endnu. Jeg er også sikker på, at RoliNAT har været medvirkende til, at jeg ikke har taget nævneværdigt på i vægt.

Mine bedste anbefalinger af et godt præparat!

Med venlig hilsen
N. N., Vejle

PS: Jeg brugte ikke nikotinpræparater, da jeg holdt op med at ryge.

Læs ogsåRygestop – 12 gode råd
Rygning er skyld i flest dødsfald
Rygning kan føre til søvnforstyrrelser
KOL – en af følgerne af tobaksrygning
RoliNAT virker mod stress om dagen og søvnløshed om natten
Baldrian/humle-tabletter forbedrer søvn og mindsker nervøsitet
Tryptofan booster kemien i din hjerne
Forbrugererfaring: RoliNAT hjalp på søvnproblemer og nedtrykthed