Folkesundhed Søvn

Forbrugererfaring: RoliNAT™ klarede rygestop-abstinenser

En forbruger fortæller…

Jeg skriver til jer, fordi RoliNAT™ har hjulpet mig helt fantastisk med at lægge smøgerne på hylden. Jeg stoppede med at ryge og fik også de ubehageligheder, der følger med en sådan omlægning af hverdagen. Sugen i maven og søvnforstyrrelser var nok de værste abstinenser, jeg havde.

Jeg købte RoliNAT™ og tog de første 2 dage 2 kapsler 3 x dagligt. Allerede dagen efter opdagede jeg, at uroen i solar plexus var væk. I løbet af otte dage sov jeg bedre og følte mig udhvilet om morgenen.

Jeg tør ikke stoppe med kapslerne endnu. Jeg er også sikker på, at RoliNAT™ har været medvirkende til, at jeg ikke har taget nævneværdigt på i vægt.

Mine bedste anbefalinger af et godt præparat!

Med venlig hilsen
N. N., Vejle

PS: Jeg brugte ikke nikotinpræparater, da jeg holdt op med at ryge.

Læs også
Rygestop – 12 gode råd
Rygning er skyld i flest dødsfald
Rygning kan føre til søvnforstyrrelser
KOL – en af følgerne af tobaksrygning
RoliNAT™ virker mod stress om dagen og søvnløshed om natten
Baldrian/humle-tabletter forbedrer søvn og mindsker nervøsitet
Tryptofan booster kemien i din hjerne
Forbrugererfaring: RoliNAT™ hjalp på søvnproblemer og nedtrykthed