Gigt og andre sygdomme i bevægeapparatet Naturlægemidler

Med venustorn til kamp mod gigtsmerter

Venustorn er et middel både mod leddegigt og urinsyregigt og som et generelt udrensende middel, der stopper syrenedbrydningen af leddene og lindrer smerter.

Gigtlidelser er komplekse sygdomme, der skyldes flere forskellige forhold, men miljø og dårlige kostvaner er blandt de vigtigste faktorer, som belaster den menneskelige organisme gennem øget udfældning af urinsure salte i vævene og specielt i leddene. Fed kost, sukker og stimulanser som kaffe, te og alkohol hæver kolesterolniveauet i blodet og fremmer den farlige arterieforkalkning. Leveren, der må trække det store læs i afgiftningen, overbebyrdes, og organismen rammes af en snigende selvforgiftning, hvis resultat er de meget pinefulde smerter i muskler og led, der går under betegnelserne leddegigt og urinsyregigt.

Venustorn har en stærk afgiftende og afslaggende virkning på stofskiftet. Drikker man 3 kopper te eller tager 2-3 kapsler 3 gange dagligt, vil man ofte allerede efter nogle få dage få en mørk og ildelugtende urin, der skyldes de mange skadelige stofskifteslagger, der udledes. Sygdoms- og smertefremkaldende stofansamlinger i væv og led fjernes, og sygdommen angribes ved dens rod.

Eftersom sygdomsårsagerne varierer fra person til person, er Ægte Venustorn® ikke nødvendigvis virksom i alle tilfælde, men statistikken viser, at 6 ud af 10 patienter opnår bedring ved at tage urten.

Ægte Venustorn® forhandles af Natur-Drogeriet A/S som te eller kapsler og kan købes hos Matas og i helsekostforretninger.

Læs også
Ægte Venustorn® – i et halvt århundrede år danskernes hjælp mod gigt
Ægte Venustorn® – en effektiv detox-droge
Urinsyre er årsag til mange sygdomme
MSM mod gigt, ledsmerter og nedsat immunforsvar
Forbrugererfaring: Ægte Venustorn® fik bugt med gigten

Kilde
Dit lægemagasin 3/89