Gigt og andre sygdomme i bevægeapparatet

Med djævleklorod til kamp mod gigtsmerter

Djævleklorod er et middel både mod gigtsmerter som følge af leddegigt og urinsyregigt og som et generelt udrensende middel, der stopper syrenedbrydningen af leddene og lindrer smerter.

Gigtlidelser er komplekse sygdomme, der skyldes flere forskellige forhold, men miljø og dårlige kostvaner er blandt de vigtigste faktorer, som belaster den menneskelige organisme gennem øget udfældning af urinsure salte i vævene og specielt i leddene. Fed kost, sukker og stimulanser som kaffe, te og alkohol hæver kolesterolniveauet i blodet og fremmer den farlige arterieforkalkning. Leveren, der må trække det store læs i afgiftningen, overbebyrdes, og organismen rammes af en snigende selvforgiftning, hvis resultat er de meget pinefulde smerter i muskler og led, der går under betegnelserne leddegigt og urinsyregigt.

Djævleklorod har en stærk afgiftende og afslaggende virkning på stofskiftet. Drikker man 3 kopper te eller tager 2-3 kapsler 3 gange dagligt, vil man ofte allerede efter nogle få dage få en mørk og ildelugtende urin, der skyldes de mange skadelige stofskifteslagger, der udledes. Sygdoms- og smertefremkaldende stofansamlinger i væv og led fjernes, og sygdommen angribes ved dens rod.

Eftersom sygdomsårsagerne varierer fra person til person, er djævleklorod ikke nødvendigvis virksom i alle tilfælde, men statistikken viser, at 6 ud af 10 patienter opnår bedring ved at tage urten.

Djævleklorod kan medvirke til at lindre gigtsmerterDjævleklorod forhandles af Natur-Drogeriet A/S som te eller kapsler og kan købes hos Matas og i helsekostforretninger.

Læs også
Djævleklorod – i et halvt århundrede år danskernes hjælp mod gigt
Djævleklorod – en effektiv detox-droge
Urinsyre er årsag til mange sygdomme
MSM mod gigt og ledsmerter
Slidgigt og leddegigt: Kun smerten er den samme

Kilde
Dit lægemagasin 3/89