Urter og krydderier

Djævleklorod – en effektiv detox-droge

Djævleklorod er en uforlignelig detox-droge, der har hjulpet tusinde af mennesker af med mangfoldige legemlige skavanker. Den renser blodet, opløser slaggestoffer, urinsyre mm., som har ophobet sig i væv og led – og det er ekstremt vigtigt i vore dage, hvor miljøgifte i luften, vandet og kosten kan skade sundheden.

Djævleklorod er en ørkenplante. Den er botanisk kendt kun to steder i verden, nemlig i et lille område i Kina og på Kalahari-steppen i Sydafrika. Roden, der er den del af planten, der anvendes, vokser i indtil 2 meters dybde.

Djævleklorod er fremstillet efter recept af den kejserlige tyske officer i daværende Tysk Sydvestafrika, G. H. Mehnert. Han havde fået kendskab til roden gennem indfødte hottentot-medicinmænd, som allerede gennem flere hundrede år havde anvendt roden som naturlægemiddel. Drogen er bevisligt absolut uskadelig og giftfri. Det er de nye skud/knolde, der har den væsentlige virkning.

Djævleklorod er effektiv til detoxDjævleklorod virker mod mange lidelser

Rheumatiske lidelser kan forværres ved ophobning af affaldsstoffer, urinsyre mm. Det viser sig som muskel- og ledsmerter, stivhed i lemmerne. Hver bevægelse er meget smertefuld. Har der først samlet sig slagger og sygdomsfremkaldende stoffer i kropsvævene, bliver leverens og nyrernes afgiftende funktion ofte hurtigt overbelastet. I blod og lymfe samler sig skadelige stoffer, som forringer ens almenbefindende og fører til udmattelse og nedsat modstandskraft over for sygdom.

Blære-, galdestens- og almindelig forkalkning kan bekæmpes med djævleklorod med godt resultat. Den hjælper med til at sænke kolesterolindholdet i blodet og styrker organismens egen evne til genopbygning. Den forebygger ledsmerter.

En ophobning af slaggestoffet kan således have mange uheldige virkninger på sundheden. Med djævleklorod kan du bryde den onde cirkel der, hvor den begynder, fordi slaggestofferne bliver opløst og udskilt. Efter i nogle dage at have taget djævleklorod kan du opleve, at urinen bliver mørk og ildelugtende. Desuden kan drogen i nogle tilfælde opløse slagger i en sådan grad, at de svedes ud som små stikkende krystaller, som løbende tørres, pilles eller vaskes af.

Sådan anvender du djævleklorod

En kur varer almindeligvis 3 uger, i hårdnakkede tilfælde 6-9 uger. Gamle kroniske lidelser behøver tilsvarende længere kur. Det er vigtigt, at du ikke afbryder kuren – kun udholdenhed giver et godt resultat!! Hvis du tager djævleklorod mod blære- og galdesten, og disse bliver bløde og bringes til at passere, vil du måske opleve, at de sidste stenrester forårsager smerter. Sørg derfor på den fjerde dag i kuren for at fordoble mængden af djævleklorod.

Rapporter fra brugere fortæller, at djævleklorod er virksom mod infiltrationer, gigt i næsten hele spektret, opløsning af nyresten. Den virker vanddrivende og leverstyrkende og opløser galdesten. Den virker på øjenforkalkning, øregangsforkalkning, nedsætter sukkerbehovet, uddriver syreophobninger, fjerner vævsspændinger, virker sammentrækkende, har mindsket eller fjerner overgangsbesværligheder og højnet det kropslige velvære.

Sammen med djævleklorod kan Rensende te være gode indslag til din detox-kurHvis du samtidig anvender  Rensende te som nydelseste (i stedet for kaffe og sort te), kan det forbedre resultatet ret forbavsende.

Læs også
Djævleklorod i forskning og folkemedicin
Djævleklorod hjælper mod mange slags ubehag
Djævleklorod – en plante med bemærkelsesværdige egenskaber
84-serien – en række skønne urteteer til nydelse og gavn
Lemongræs – godt til udrensning
Rødkløver – alsidighed i planteform
Forbrugererfaring: Djævleklorod mod karpaltunnelsyndrom