Kosttilskud Naturlig støtte til vægttab Urter og krydderier

Body-Heat – en genvej til vægttab

Body-Heat kapsler kan være med til at støtte et ønske om vægttab. Her får du beretningen om Christl, der ønskede at tabe sig – og opdagede, hvor effektiv chili kan være til netop dét formål.

Folk spurgte, om jeg var gravid…

Det var Christl ikke, men forskellige omstændigheder havde bevirket, at hun var gået alt for meget op i vægt. Lange travetur og diverse slankeprodukter hjalp ikke meget – men så blev hun opmærksom på et specielt naturmiddel, bestående af cayennepeber…

47-årige Christl Stens Rasmussen er en spændende pige. I sin ungdom sejlede hun som stewardesse på A.P. Møllers skibe og nåede derved at se en stor del af verden. De seneste år har hun arbejdet som social- og sundhedshjælper i Silkeborg.

Body-Heat kan være en af vejene til vægttab

For et par år siden kom Christl ud for en række tragiske begivenheder af personlig karakter. I forvejen havde hun lagt mærke til, at kvinder, der har været udsat for vold og/eller psykiske belastninger og savner kærlighed og omsorg, tit “beskytter” sig med et fedtlag, som de gerne ville slippe af med igen. Sådan gik det også for Christl. Hun, der er en lille, spinkel pige, røg op på en vægt i overkanten af 80 kilo. “Som social- og sundhedshjælper får man jo chokolade rundt omkring. Man spiser på uregelmæssige tidspunkter, får måske ikke madpakke med, og så smutter man lige ind til bageren efter en snegl eller et eller andet med smør på, fordi man ikke har tid til et ordentligt måltid, og så stiger vægten stille og roligt,” indrømmer Christl.

Jeg gik og gik …

Dette er vanskeligt at forstå, når man sidder over for Christl, en lille fiks dame, der ikke ser ud til at have noget som helst overflødigt fedt at slæbe på. Hvordan er det gået til?

I en periode beslut­tede Christl, at hun ville gå rigtig meget. “Jeg begyndte at gå rundt i hele Silkeborg, gik en time hver dag i flere måneder. Ad forskellige ruter, så jeg ikke gik samme vej hver dag. Jeg prøvede flere af de opreklamerede slankemidler, vægtkonsulenter osv., uden nogen særlig effekt. Da min mor døde, kunne jeg heller ikke koncentrere mig om mine gåture længere. Dertil kom, at jeg fik et dårligt knæ, da jeg i glat føre skulle stige ind i en bil, og derved var yderligere afskåret fra at motionere. Selv om jeg stadig cykler en del.”

Det “kogte” indvendigt

“En dag kom jeg til at læse i et ugeblad om et nyt naturprodukt, BODY-HEAT kapsler, som mest bestod af cayennepeber, og som først og fremmest skulle øge forbrændingen. Dem måtte jeg prøve, tænkte jeg. Jeg skyndte mig hen til min lokale helsekostbutik og købte en portion af disse kapsler. Jeg spiste dem på godt 14 dage, tre morgen og tre aften, uden noget synligt resultat. Først da jeg var kommet i gang mod den næste dåse, skal jeg lige love for, at der kom gang i forbrændingen.”

I forvejen var Christl fortrolig mod kosttilskud og naturmedicin som baldrian, ginseng og diverse homøopatiske præparater, så for hende var det naturligt at prøve endnu et produkt. “Det gik faktisk ret hurtigt. Jeg kunne sidde lige så stille og mærke, at det “kogte” indvendig. Det var slet ikke ubehageligt, og ikke sådan at sveden løb ned ad mig. Jeg tabte mig bare. Den første måned tabte jeg cirka fire kilo,” fortæller Christl.

Kunne passe datterens bukser

Man kunne forestille sig, den kur var hård ved maven. cayennepeber kan jo godt være lidt skrapt, men Christl har overhovedet ikke mærket nogen gener. Derimod har hun på halvandet år smidt 15 kilo. Hun siger selv, at hun godt vil tabe endnu et par kilo, og at det nok skal komme.

“Jeg var faktisk hos lægen for at tjekke efter, om jeg skulle være syg, skønt jeg ikke følte mig syg. Det var jeg ikke. Jeg var heller ikke kommet i over­gangsalderen. Så jeg er overbevist om, at det er de kapsler, der har gjort, at jeg nu er nede på den vægt, jeg skal have. Sidste år i september kunne jeg faktisk passe min datters bukser fra dengang hun var 14! Og min datter er ikke spor overvægtig, men en ganske almindelig pige. Selvfølgelig passer jeg på ikke at spise for meget sukker og fedt, og jeg sørger for at spise rige­ligt med grønsager. Jeg kan godt spise et stykke chokolade, hvad jeg vel næppe havde måttet, hvis jeg havde været på en eller anden kur. Jeg har ikke gjort nogen særlige livsstilsændringer, så det må simpelthen være de kapsler, der satte min forbrænding i gang.”

“Engang prøvede jeg at lade være mod at spise dem, men så tog jeg hurtigt to-tre kilo på igen, så det gør jeg ikke mere. Nu er de en del af mit dag­lige livsmønster. Kapslerne har givet mig så meget velvære, at jeg har fået min selvtillid tilbage, min garderobe er udskiftet, fra størrelse 44 til størrelse 40, og jeg har fået meget mere energi,”  slutter Christl Stens Rasmussen.

Body-Heat med chili - en genvej til vægttabChili giver dig velvære

Forskellige folkeslag verden over har tradition for at spise stærk chili. De kan ikke undvære det, fordi det nærmest skaber en form for afhængighed. Ifølge forskere er en af forklaringerne, at det brændende stof capsaicin virker så kraftigt på tungens nerveender, at der straks sendes signaler til hjernen om hurtigt at få produceret masser af endorfiner. Sidstnævnte er nogle hormonlignende stoffer, kroppen danner som en naturlig smertelindring, og som giver generelt velvære.

De røde chilifrugter, der findes i Body-Heat kapsler, giver øget energi, samtidig med at de øger forbrændingen af kulhydrater. Det viser en amerikansk undersøgelse, der er blevet offentliggjort i tidsskriftet Medicine and Science Sports and Exercise. Nogle steder på kloden bliver chili også brugt mod gigt, forstoppelse og hudproblemer.

Body-Heat kapsler fra Natur-Drogeriet A/S forhandles af Matas og helsekostfor­retninger.

Det er en misforståelse, at chili skulle være hård ved maven og fordøjelsesorganerne. Tværtimod anvendes Body-Heat kapsler til forebyggelse og behandling af mavesår, tyktarmskatar, åreforkalk­ning, for højt eller lavt blodtryk. De er kolesterolsænkende og har en gunstig indflydelse på fordøjelse og tarmperistaltik.

Lightweight - også en genvej til vægttabLæs også
Rød chili som slankemiddel
Chili – en stærk ven på mange fronter
Chili-ekstrakt kan muligvis bremse fedtcellers vækst
Capsaicin til dit vægttab!
Body-Heat kapsler med chili – sæt gang i forbrændingen
Body-Heat kapsler gi’r den indre varme
Vand – en genvej til vægttab og velvære
Forbrugererfaring: Body-Heat gav et fantastisk vægttab

Kilde
NATURLI‘, nr. 2, marts 2007