Naturlig støtte til vægttab Sport og motion

6 effektive måder at brænde fedt af på

Her kan du se, hvor mange kalorier du ca. bruger ved forskellige former for fedtforbrændende motion, hvis du træner i 10 minutter. Disse cirkaværdier er baseret på en person, der vejer 67 kg. Træner du i længere tid, fx 20, 30 eller 40 minutter, så ganger du bare de forbrændte kalorier med henholdsvis 2, 3 eller 4.

Cykling (ca. 20 km/t) 10 min. 100 kcal
Jogging (ca. 7 km/t) 10 min. 108 kcal
Hurtig gang (ca. 6 km/t) 10 min. 70 kcal
Svømning 10 min. 60 kcal
Sjipping 10 min. 108 kcal
Badminton 10 min. 80 kcal

Læs også
Hvor længe er du om at forbrænde snacks?
Fedtforbrændingen – hvad understøtter den?
Lav-intens træning giver større fedtforbrænding
Du forbrænder kalorier, når du ligger stille – men ikke ret mange…
Bedste forbrænding af kropsfedt
Body-Heat kapsler med chili – sæt gang i forbrændingen
Sundt fedt kan trænes væk