Naturlig støtte til vægttab

Amino-Complex Valleprotein bremser sulten

Den ideelle slankedrik, når du føler dig sulten, kommer fra naturen: Kaloriefattig valleprotein. Hemmeligheden er, at valle indeholder det bedste fra mælken, men er absolut skånsom for figuren med en fedtprocent på kun 0,2 %.

Amino-Complex Valleprotein kan være med til at gøre dig mindre sultenOg valle bremser appetitten! Våbnet mod sulten er det meget næringsrige valleprotein, som er meget letfordøjeligt og derfor mætter hurtigt. Men valle kan mere end dét: Det er rigt på naturlige fedtdræbere som B-, C- og E-vitamin, værdifulde mineraler som kalk, kalium og magnesium samt vigtige sporstoffer (zink og jern) og stimulerer derfor stofskiftet, smelter pundene af og gør dermed slankekuren lettere på en sund måde. Og så smager valle oven i købet ganske dejligt!

Valle opstår som biprodukt ved fremstilling af ost, kvark og tykmælk. Man skelner mellem sød og sur valle. Lider man af intolerans over for mælkesukker, er det bedst med den sure valle, da den optages bedre i kroppen.

Valle findes i pulverform, naturligt eller med tilsat smag, og kan købes i helsekostforretninger og hos Matas. I pulverform findes også en Instant-version, som er meget let at røre ud i forskellige former for drikke.

Læs også
Er du altid sulten? Her er fem gode råd…
Valleprotein – fantastisk til lidt af hvert
Amino-Complex Valleprotein – tips til et langt, sundt liv
Amino-Complex Valleprotein: Ofte stillede spørgsmål
Amino-Complex valleprotein – en superstar blandt næringsstofferne
Ærteprotein er nyttigt for sportsfolk – og alle andre…
Sojaprotein medvirker til vægttab
Tager man kosttilskud, vejer man mindre og føler sig sjældnere sulten
Blæretang kapsler medvirker til vægttab