Naturlig støtte til vægttab Urter og krydderier

Forbrugererfaring: Body-Heat gav et fantastisk vægttab

En forbruger fortæller…

Jeg vil fortælle om et produkt, som jeg tilfældigvis så i et ugeblad for et par måneder siden og som har ændret mit liv. Jeg vejede ca. 15 kilo for meget og tænkte, at dette måtte jeg prøve. Inden da havde jeg prøvet mange ting, sport, vægtkonsulenter, osv. Men ingen af delene kunne holde mig fast. Jeg faldt i hver gang.

Jeg købte dette her vidunderprodukt i min lokale helsekostforretning og gik i gang. De første 90 kapsler gav ikke noget synligt resultat, men da jeg begyndte på den næste dåse, skal jeg ellers lige love for, at der kom gang i forbrændingen. Jeg begyndte at tabe mig, og det gik faktisk ret hurtig. Jeg tabte mig den første måned ca. 4 kilo. Jeg lavede ikke nogen livsstilsændring eller nogen form for sport. Det var simpelthen de kapsler, som jeg var begyndt at spise, der satte min forbrænding i gang. Nu ca. 2 måneder efter har jeg smidt 9 kilo og det uden sport og diæt.

Denne vidunderlig lille kapsel, som hedder Body-Heat og indeholder et rent naturprodukt, som hedder cayennepeber, har givet mig så meget velvære, at jeg i dag har fået min selvtillid tilbage og en ny garderobe, og meget mere energi. Jeg er gået fra en størrelse 44 til en størrelse 40. Skønt, ikke? Mangler stadig at smide de sidste 5 kilo, men det har jeg helt sikkert gjort inden sommer.

Body-Heat kan give et fantastisk vægttab

Jeg syntes, at jeg vil dele denne store forandring i mit liv med andre, som også skulle give sig selv chancen for at prøve Body-Heat.

Venlig hillsen
Fru Rasmussen, 8600 Silkeborg

Læs også
Body-Heat – en genvej til vægttab
Rød chili som slankemiddel
Capsaicin til dit vægttab!
Body-Heat kapsler med chili – sæt gang i forbrændingen
Body-Heat: Alle fordelene ved chili uden den brændende smag
Chiliens historie
Unik Spirulina og vægttab