Godt at vide Urter og krydderier

Få et forrygende sexliv ved hjælp af krydderier og buske!

Glem alt om Viagra! Der findes en lang række næringsstoffer, som ligeså effektivt kan sætte gang i dit kærlighedsliv. Har man det bedst med at forbedre lysten og lidenskaben ad naturlig vej, er det bare et spørgsmål om at vælge det rigtige elskovsmiddel (det er ikke uden grund, at elskovsmidler kaldes Afrodisiaka efter den græske kærlighedsgudinde Afrodite).

Chili & Co. fyrer op

De fleste ved, at stærke krydderier øger den seksuelle ophidselse. Indianerne brugte fx chili til at styrke kønsdriften. Men overdriver man, kan den stærke bælgplante give diarré – og dét kan jo unægtelig lægge en vis dæmper på lysten. Som “opbyggende middel” er ginkgo også ganske velrenommeret. Ekstrakt af ginkgo-plantens blade afspænder arterierne og kan dermed gøre det af med potensforstyrrelser, der skyldes for dårlig blodgennemstrømning. Ginseng har også ord for at kunne øge både sexlyst og potens, fordi ginsenosid, som er det aktive stof i roden, frigør det mandlige hormon testosteron – og dermed øges kønsdriften.

Og der er også noget at hente hos buske og træer

“Muira puama” er ikke en indiansk høvding, men et sydamerikansk træ. På vores breddegrader er det bedre kendt som potenstræ, der kan løse fysiske potensproblemer og få sexlysten til at stige.

Te af den brasilianske catuaba-busk øger såvel potens som seksualdrift og giver desuden den, der drikker teen, erotiske drømme. Ikke så mærkeligt, at brasilianerne er helt vilde med catuaba-te, og du kan opnå samme effekt med catuaba i kapselform.