Godt at vide Vitaminer & Mineraler

Multivitaminer kan måske fremme hukommelsen

Formålet med den heromtalte metaanalyse var at fastslå, om multivitaminer kan bruges effektivt til at forbedre de kognitive funktioner og dermed fremme hukommelsen hos ældre mennesker. Forskerne foretog en systematisk gennemgang af randomiserede, kontrollerede forsøg og fandt frem til 10 forsøg med i alt 3.200 deltagere.

Metaanalysen tyder på, at multivitaminer er effektive til at forbedre korttidshukommelsen, men ikke langtidshukommelsen eller evnen til at udtrykke sig.

Et godt multivitamin-/mineralpræparat er Maximum, der indeholder 13 vitaminer, 10 mineraler og Panax Ginseng, der bidrager til immunsystemets naturlige forsvar og funktion, medvirker til at mindske træthed, medvirker til at vedligeholde en normal kognitiv evne og understøtter hukommelsen. Produktet forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan købes hos Matas, i helsekostforretninger og online. En enkelt tablet om dagen er nok til at dække dit behov for disse næringsstoffer!

Multivitaminer som fx Maximum kan måske fremme hukommelsenLæs også
Kosttilskud kan styrke hukommelse og forarbejdning af data
Genvej til bedre hukommelse
Multivitaminer påvirker dit humør og dit velbefindende
Multivitaminer/mineraler kan forbedre børns hjernefunktion
Multivitaminer medvirker til at forebygge kræft hos mænd
Multivitaminer medvirker til at forebygge hjerteanfald
En vitaminpille om dagen mindsker måske kognitiv svækkelse

Kilde
Grima NA et al. The Effects of Multivitamins on Cognitive Performance: A Systematic Review and Meta-Analysis. J Alzheimers Dis, 2012.