Vitaminer & Mineraler

Bamse Bomstærk – multivitaminer/mineraler til dit barn

Vitamin-mineral tilskud er en go’ idé ikke bare for voksne  – faktisk har børn større behov for et sådant kosttilskud. Dels skal barnet jo opbygge og udvikle helt nye celler og væv under vækstprocessen, dels er barnets immunsystem ofte svagt, og dets sygdomsrisiko er derfor mange gange større end voksnes.

Naturligvis kan kosttilskud ikke erstatte en god og alsidig kost, som er selve grundlaget for barnets sunde vækst. Men med stigende forarbejdning, dybfrysning og anden langtidskonservering af vores mad, tilsætningen af naturfremmede farvestoffer mv., samt den omfattende forurening af luft, jord og vand, er vores fødevarers kvalitets blevet forringet, ikke bare i smag og friskhed, men i højeste grad også i næringsværdi. Det er klart, at det er de sarteste skabninger, der bliver de første ofre for denne negative udvikling i vores levevilkår.

Bamse Bomstærk børnevitamin/mineral tabletter skiller sig ud fra almindelige børnevitaminer ved at være mere bredtdækkende med hensyn til vigtige næringsstoffer. Derfor er det et meget alsidigt kosttilskud, som sikrer, at barnet får de nødvendige næringsstoffer under opvæksten. Bamse Bomstærk tabletter er tilpasset barnets særlige behov og næringskrav på en sådan måde, at de vigtige vitaminer og mineraler tilføres i passende doser uden risiko for overskridelse.

Bamse Bomstærk tabletter er en velsmagende tyggetablet til til børn i alderen 3-10 år. Tabletterne kan tages hele året, men er særligt vigtige i vinterhalvåret og under og efter sygdomsperioder. Der er taget hensyn til børn med allergirisiko: Bamse Bomstærk tabletter er uden kunstigt sødestof (sødet med steviolglycosid og erythritol) og uden kunstige aromastoffer (naturlige aromastoffer fra jordbær).

Bamse Bomstærk fra Natur-Drogeriet forhandles af helsebranchens specialforretninger.

Læs også
Bamse Bomstærk gi’r dit barn en sund start
Fakta om vitaminer og mineraler
Multivitaminer/mineraler kan forbedre børns hjernefunktion
Børn bliver kloge af vitaminer
Multivitaminer: Fundamentet for et godt helbred
Vitaminer giver bedre karfunktion hos børn
Mikronæringsstoffer fremmer udholdenhed hos børn
Babyer er glemsomme