Kisel

Silica/Padderokke kapsler – større virkning, pænere hud

Sundhed kommer af at gøre det rigtige hver dag, ikke bare en gang imellem, siges det…

Kisel er et vigtigt mineral, der giver styrke til hud, hår, negle, knogler og bindevæv. Det er vitalt for ældre mennesker, for sportsfolk og for kvindens skønhedspleje, fordi det opbygger, nærer, vitaliserer og styrker kroppen. Det er også den vigtigste bestanddel i jordskorpen, men i denne form kan det, siger videnskaben, ikke udnyttes af den menneskelige organisme; andre har peget på, at kisel optaget i planter er i stand til at blive absorberet i kroppen.

Silica/Padderokke kapsler kan medvirke til at give dig en pænere hudDe stærke Silica/Padderokke kapsler er det hidtil mest virksomme kiselpræparat på det danske marked. Når den lille, hestehaleformede plante padderokke tørres, dannes der små kiselkrystaller i cellevæggene. Det er disse naturlige kiselkrystaller, der findes i kapslerne.

Produktet er fremstillet af padderokkeplanter fra vokseområder, hvor det er muligt for planterne at optage ekstremt høje kiselværdier, og hvor der ikke er anvendt kunstgødning eller sprøjtemidler. Kapslerne er uden farve-, hjælpe- eller konserveringsmidler og indeholder 15 mg silicium pr. kapsel. Den særlige fremstillingsmetode sikrer, at Silica/Padderokke kapsler har et højere indhold af kiselsyre (silicium) end sammenlignelige produkter (12,2 %).

Det gør Silica/Padderokke kapsler til helsebranchens bedste bud på et organisk kiselpræparat til vitalisering af træt hår, slap og rynket hud, svage og sprukne negle og knoglesvaghed – og ikke nok med det: Kisel har også en utrolig evne til at binde blodbelastende tarmgifte og føre dem ud af kroppen.

Læs også
Kisel – en kort introduktion
Kisel – et vigtigt, men overset mineral
Kisel modvirker forfald af hud og bindevæv
Kisel gør håret tykkere
Padderokke – en kiselholdig urt
Gelatine – godt for hud, hår, knogler og bindevæv