Diabetes Krom Naturmidler

Forbrugererfaring: Krom og kanelbark regulerede mit blodsukker

En forbruger fortæller…

Jeg har pådraget mig diabetes type II som følge af langvarig brug af binyrebarkhormon (Prednisolon).

Lægen har ordineret 2 x Metformin Actavis dagligt. Selvom jeg øgede til 3 x dgl., så kom mit blodsukker ikke i balance og lå på eksempelvis 12,5 1½ time efter morgenmad og 18. 2½ time efter aftensmad. Pillerne gav mig bivirkninger i form af diarré, mavesmerter, kvalme og opkastningsfornemmelse.

Jeg besluttede at prøve med Natur-Drogeriets Chrom tabletter samt en tsk. kanel før aftensmaden. Det hjalp ikke nok, og blodsukkeret lå langt over 10.

I dag har jeg prøvet med 1 x Chrom og 1 x Insu Complex før morgenmaden, og for første gang er mit blodsukker under 10 (8,7) 1½ time efter morgenmaden. Jeg er nu meget optimistisk med hensyn til at regulere blodsukkeret uden brug af kemisk medicin.

Det undrer mig at almindelig kanelbark i pulver ikke virkede – men ekstraktet må jo altså være mere koncentreret, Det troede jeg ikke rigtig på, for hvordan ekstraherer man kanel?

Med venlig hilsen
Villy I.

Læs også
Diabetes type II – naturmidler, der støtter dine livsstilsvalg
Ny mekanisme for diabetesmidlet Metformin
Kanel og krom er godt for blodsukkeret
Krom mod diabetes type II
Krom: Hvorfor er det et vigtigt næringsstof?
Kanel fremmer blodsukkerstofskiftet
Insu Complex forbedrer blodsukker- og kolesteroltal