Diabetes Krom Naturmidler

Forbrugererfaring: Krom og kanelbark regulerede mit blodsukker

En forbruger fortæller…

Jeg har pådraget mig diabetes type II som følge af langvarig brug af binyrebarkhormon (Prednisolon).

Lægen har ordineret 2 x Metformin Actavis dagligt. Selvom jeg øgede til 3 x dgl., så kom mit blodsukker ikke i balance og lå på eksempelvis 12,5 1½ time efter morgenmad og 18. 2½ time efter aftensmad. Pillerne gav mig bivirkninger i form af diarré, mavesmerter, kvalme og opkastningsfornemmelse.

Jeg besluttede at prøve med Natur-Drogeriets Chrom tabletter samt en tsk. kanel før aftensmaden. Det hjalp ikke nok, og blodsukkeret lå langt over 10.

I dag har jeg prøvet med 1 x Chrom og 1 x Insu Complex før morgenmaden, og for første gang er mit blodsukker under 10 (8,7) 1½ time efter morgenmaden. Jeg er nu meget optimistisk med hensyn til at regulere blodsukkeret uden brug af kemisk medicin.

Det undrer mig, at almindelig kanelbark i pulver ikke virkede – men ekstraktet må jo altså være mere koncentreret, Det troede jeg ikke rigtig på, for hvordan ekstraherer man kanel?

Krom og kanelbark kan regulere dit blodsukkerKrom og kanelbark kan regulere dit blodsukkerMed venlig hilsen
Villy I.

Læs også
Diabetes type II – naturmidler, der støtter dine livsstilsvalg
Ny mekanisme for diabetesmidlet Metformin
Kanel og krom er godt for blodsukkeret
Krom mod diabetes type II
Krom: Hvorfor er det et vigtigt næringsstof?
Kanel fremmer blodsukkerstofskiftet
Insu Complex forbedrer blodsukker- og kolesteroltal
Anprisninger: Krom