Folkesundhed Gigt og andre sygdomme i bevægeapparatet Naturmidler

Forbrugererfaring: Ægte Venustorn hjalp på øjnene

En forbruger fortæller…

For nogen tid siden, skrev du om Ægte Venustorn mod gigt. Da jeg af og til har lidt gigtsmerter, købte jeg en portion hos Matas. Her må jeg indskyde, at jeg i over et år har haft forkalkning i det ene øje, og det kunne man ikke gøre noget ved, sagde øjenlægen. Det generer mig mest, når jeg læser eller ser TV. Så svider det meget i øjet, og jeg må hele tiden blinke. Det hjælper dog ikke det mindste. Desuden er synet på dette øje en del nedsat.

En aften opdagede jeg, efter at jeg havde set TV i ca. halvanden time, at jeg slet ikke havde blinket, og at generne var totalt væk. Og de er ikke kommet tilbage siden.

Da problemerne med øjet forsvandt, havde jeg taget 8-10 Ægte Venustorn-kapsler i alt. Jeg er meget imponeret over forandringen, og jeg forstår ikke, at øjenlægerne ikke ordinerer dette middel mod øjenforkalkning. Jeg håber, andre kan få glæde af denne opdagelse af Ægte Venustorns virkning på forkalkede øjne.

Med venlig hilsen
A. I.

Svar: Det er sandelig en god opdagelse, du der har gjort. Jeg har ikke før hørt, at Ægte Venustorn skulle virke på øjnene. Det er et middel, der skulle være i stand til at fjerne såkaldte slagger fra organismen ved slidgigt og leddegigt. Det er jo ofte urenheder fra tilsætningsstoffer i kosten, miljøforurening og brug af store mængder alkohol, tobak og kaffe mm, der kan være årsag til smertefulde gigtlidelser. Nu ser det ud til, at Ægte Venustorn også kan fjerne kalkaflejringerne i øjnene. Det viser venustorns gode udrensende egenskaber. Der er flere tilbagemeldinger fra mennesker med øjenforkalkning, der har fået en gavnlig virkning ved at drikke den bitre Ægte Venustorn-te.

Ægte Venustorn forhandles af Natur Drogeriet A/S og kan købes hos Matas og i helsekostforretninger.

Læs også
Ægte Venustorn® i forskning og folkemedicin
Ægte Venustorn® – en effektiv detox-droge
Omega-3 fedtsyrer og tørre øjne
Forbrugererfaring: Ægte Venustorn® fik bugt med gigten
Forbrugererfaringer: Venustorn-te
Venustorn: Roden fra Kalahari-ørkenen

Kilde
Helene Højring i Hjemmets Naturlægebrevkasse