Folkesundhed Søvn

Forbrugererfaring: RoliNAT hjalp på mit forhøjede blodtryk

En forbruger fortæller…

Måske ved I det allerede, alligevel vil jeg fortælle jer om min erfaring. Efter 34 år i branchen som zoneterapeut o/a er jeg nogenlunde allround kendt med de forskellige udfordringer. Jeg ved, det kan være svært at tale lige ud af posen i Danmark. Efter skilsmisse og økonomisk uføre samt anklager, jeg ikke var i stand til at udrede, faldt jeg om sidste år med blodtryk på 228.

Forbrugererfaring: RoliNAT hjalp på mit forhøjede blodtrykJeg vidste ikke, at mit blodtryk var så højt. Jeg er slank og spiser sundt osv. Babubabu på hospitalet, og efter 10 døgns undersøgelsen fandt man ud af, at jeg muligvis havde halt en lille mikroskopisk blodprop i hjernen, fordi jeg ikke kunne tale. Men… man fandt ikke tegn på det. Fik 4 forskellige piller, mens jeg var indlagt, ikke hjemme. Jeg købte et blodtryksapparat og fulgte daglig udviklingen fra 189 til i dag 1 år efter ned til 125-130.

Samtidig lukkede jeg ikke et øje om natten, var fuldstændig stiv og urolig. Så fik jeg RoliNAT i min lokale helsekost, og lidt bedre gik det om natten. Lang historie, men jeres kapsler nedsætter mit blodtryk dagligt, fordi – tror jeg – min stress er udefra kommende. Ældre og ikke job, stort pres udefra. Hvad der var sket, hvis jeg havde haft tobak/kost/spiritus-problemer, har jeg ikke viden om.

Mange venlige hilsner
Susan, Helsingør, marts 2014

Læs også
Styr dit blodtryk!
RoliNAT virker mod stress om dagen og søvnløshed om natten
Baldrian/humle-tabletter forbedrer søvn og mindsker nervøsitet
Baldrian til en god nats søvn
Planter med beroligende virkning
Tryptofan forbedrer din søvn
Tidlig søvn er sundere søvn
Forbrugererfaring: RoliNAT hjalp på søvnproblemer og nedtrykthed
Forbrugererfaring: RoliNAT klarede rygestop-abstinenser