Forkølelse, influenza og andre Infektioner Immunsystem

Prøv en naturkur: Tag det i opløbet og bliv hurtigt rask

Om vinteren, når kulden bider, og alle folk omkring dig går og hoster og snøfter, kan det være en god ide at give immunforsvaret en hjælpende hånd. Vi har set nærmere på, hvad du kan gøre mod vinterens plageånder.

Prøv en naturkur: OlivirForkølelsessår: En smitsom plage

Der findes mange midler mod forkølelsessår i munden. Og får du gentagne gange forkølelsessår, har du sikkert dine rutiner til at bekæmpe sårene med. Men har du prøvet et naturmiddel? Olivir er enestående til at få bugt med de generende forkølelsessår. Hav altid Olivir stående i dit husapotek. Når du kan mærke et forkølelsessår på vej, så tager du 4 kapsler i forbindelse med et måltid. Du kan sagtens kombinere brug af Olivir med medicin mod forkølelsessår. Olivir produceres af Natur-Drogeriet A/S, som er Danmarks ældste og største naturlægemiddelproducent.

Naturkur

Der findes en naturkur, der plejer at kunne få forkølelsessår til at gå i sig selv igen inden for en uge:

  • 4 Urte-pensil kapsler 4 gange dagligt
  • 4 Olivir kapsler 4 gange dagligt

Virkningen viser sig i almindelighed inden for 1-3 døgn.

Prøv en naturkur: Urte-pensilForkølelse, snif, snif…

Er du forkølet? Du er bestemt ikke alene. Mange danskere kæmper med forkølelse, der ikke forsvinder ordentligt, før foråret kommer. Men sådan behøver det ikke at være. Sørg for at få grønt, bær og andet godt, der indeholder C-vitamin. Sørg for at få frisk luft og motion. Har en forkølelse bidt sig fast, så prøv at tage lidt af naturens penicillin, Urte-pensil – en klassiker på helsehylderne. Urte-pensil indeholder en stribe betændelseshæmmende urter som echinacea, bukkehornsfrø, askeblade, tormentilrod og brudurt. Urte-pensil kan bl.a. bruges mod underlivsbetændelse, blærebetændelse, bihulebetændelse og forkølelse.

Naturkur

  • 5-6 Urte-Pensil kapsler 3 gange dagligt
  • 4 Kinesisk Malurt kapsler 3 gange dagligt
  • Drik vand i rigelige mængder

Urte-pensil er urtepenicillin, som i praksis har vist sig at være noget af det kraftigste, naturlige antibiotiske kosttilskud, der findes på det danske marked. Brug den i perioder, hvor der er optræk til sygdom.

Urte-pensil fås i kapsler og tabletter og som te. Og så har den Prøv en naturkur: Urte-penCilfået en ‘søster’ – Urte-penCil, som ud over de allerede nævnte helsebringende urter også indeholder C-vitamin!

Læs også
Gode råd til at undgå forkølelse
Forkølelse – lyt til bedstemors gode råd!
Olivir – et virus- og bakteriedræbende middel
Olivenblade styrker immunforsvar og kredsløb
Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere
Bihulebetændelse? Prøv en naturkur…
Kinesisk malurt med artemisinin – kliniske resultater
Forbrugererfaring: Hvor længe kan man tage Urte-Pensil?
Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse