Forkølelse, influenza og andre Infektioner Naturmidler Urinvejslidelser

Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse og gentagne forkølelser

En forbruger fortæller…

Da jeg var en ganske ung pige, fik jeg ved en lejlighed kulde i underlivet, som satte sig til blærebetændelse, – den ene gang efter den anden. Jeg rendte til lægen igen og igen – det eneste som hjalp var penicillin, så det spiste jeg i store mængder.

Som 22-årig flyttede jeg til udlandet, og på forunderlig vis ophørte mine blærebetændelser. Jeg boede endda i meget forskellige klimaer: Californien, Alaska og Filippinerne. Men ingen blærebetændelse!

Jeg glemte alt om ubehaget, indtil jeg flyttede tilbage til Danmark. I løbet af en par måneder var den der igen – blærebetændelsen!

I de næste par år gik jeg igen til læge og slugte mængder af penicillin. Men en dag da jeg sad i lægens venteværelse og ventede på at blive behandlet, læste jeg i en naturlæge-brevkasse om Urte-pensil. Jeg var parat til at prøve hvad som helst, for selv om penicillinen virkede, gik der ofte flere dage, før smerterne var væk.

Og Urte-pensil virkede! Men af bare skræk for at blærebetændelserne skulle komme igen, tog jeg i flere år Urte-pensil i halv dosis.

Netop i de år gik jeg på HF-kursus, hvor der var evige forkølelser og halsbetændelser i omløb. Underligt nok blev jeg aldrig smittet. Jeg tilskrev dette fænomen den omstændighed, at jeg som barn havde været noget af et skravl, og at jeg gennem alle de forkølelser og halsbetændelser, jeg måtte igennem dengang, havde opbygget et mægtigt immunforsvar. Men nej, sådan forholdt det sig slet ikke, for da jeg endelig vovede at ophøre med at tage min “daglige dosis” Urte-pensil, fik jeg alle forkølelserne, indtil jeg opdagede, at de kunne afværges, hvis jeg ved allerførste tegn på sygdom skyndte mig at komme i gang med Urte-pensil. Så nu er jeg simpelthen aldrig forkølet eller har halsbetændelse.

Med venlig hilsen
Lise M, Værløse, 2002

Urte-pensil fra Natur-Drogeriet A/S har fået en “fætter”: Urte-penCil med C-vitamin for et ekstra spark til immunforsvaret!

Læs også
Urte-pensil – aktive stoffer og deres virkemekanismer
Urte-pensil – naturens penicillin
Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere
Halsbetændelse
Forbrugererfaring: Urte-Pensil fjernede hårdnakket betændelse
Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse
Essentielle fedtsyrer virker betændelseshæmmende
Alfa-Lipon+ mod smerter og betændelsestilstande