Folkesundhed Naturmidler

Kristpalmeolie og kaffelavement mod fibromer

To effektive metoder til at fjerne fibromer er brugen af pakninger af kristpalmeolie til at øge et sundt kredsløb i hofteområdet og ugentlig brug af kaffelavement for at afgifte leveren.

Kristpalmeolie

Kristpalmeoliens historie med traditionel, medicinsk brug går helt tilbage til det gamle Egypten. Olien udvindes af castor-bønnen (Ricinus communis), og den har tilsyneladende en unik evne til at trænge ind gennem huden og afslappe den glatte muskulatur. Denne enkle, mekaniske virkning har en gavnlig indflydelse på alle hule organer, særligt blod- og lymfekar, livmoder, æggeledere, tarme, galdeblære – og endog leveren.

En ispakning med kristpalmeolie placeret på huden kan fremme kredsløbet, udskillelsen af affaldsstoffer og helingen af væv og krop under huden. Denne type pakning anvendes ofte til at stimulere leveren, lindre smerter, øge lymfecirkulationen, reducere betændelse og forbedre fordøjelsen.

Varme kristoliepakninger kan anvendes til mange ting og specifikt i forhold til livmoderfibromer og æggeledercyster (dog ikke kræftcyster). Pakningerne lindrer også smerter i æggelederne og medvirker til at hele cyster, der er gået hul på. Andre lidelser, der reagerer på disse pakninger, er hovedpine, leverproblemer, forstoppelse, tarmlidelser, galdeblærebetændelse, galdesten og lidelser med forbindelse til dårlig udskillelse af affaldsstoffer.

Gennemvæd et stykke flonel i kristpalmeolie og placér det på maven. Dæk stoffet med et stykke plastik, og læg en varmedunk eller et varmetæppe over plastikken, så pakningen varmes op. Denne behandling fremmer generelt kredsløbet i hofteområdet. Et godt kredsløb er nødvendigt for de næringsstoffer, der skal leveres til cellerne, og til at fjerne affaldsprodukter og inflammatoriske faktorer.

Hvis pakningen placeres over leveren, vil den virke støttende, bl.a. på hormonstofskiftet. For at virke skal pakningen anvendes mindst tre gange om ugen i mindst 30-60 minutter – og endnu bedre fem gange pr. uge. Er der tale om kroniske smerter gennem lang tid, bør behandlingen fortsætte i en periode på seks uger med en pakning fem gange om ugen og derefter i tilfælde af smerter.

Brug altid en kristpalmeolie af høj kvalitet, og helst flonel eller bomuld til pakningen.

Kaffelavement

Formålet med et kaffelavement er at hjælpe leveren til at afgifte sig selv! Lavement og tarmskylning er blevet brugt i hundredvis af år. Et kaffelavement har en kemisk sammensætning, der virker stimulerende. Enzymer i kaffe (palmitater) bruger leveren til at fjerne skadelige stoffer i galdesyren. Kaffen absorberes i hæmoride-venen og transporteres op til portåren. Når galdegangene er udvidede, kan galden fjerne toksiner til mave-/tarmkanalen. Samtidig fremmes aktiviteten, fordi den nedre del af tarmen overskylles. Når tyktarmen tømmes, skylles toksiner og galde ud af kroppen.

Kaffelavement er sikkert selv for personer, der er følsomme over for koffein. Hvis man bruger den rette mængde, og lavementposen ikke placeres for højt, forbliver kaffen i den del af tarmen, hvor den optages. Brug kaffelavement to gange om ugen for at reducere størrelsen på et fibrom. Det er dog sikkert at foretage behandlingen oftere. Når fibromet er svundet, er det en god idé at afgifte leveren 1-2 gange pr. måned.

Fremgangsmåde

Bring 8 kopper vand i kog. Mal 8 toppede tsk økologiske kaffebønner. Hæld bønnerne i en espressokande – du kan godt bruge en kaffemaskine, hvis du bruger økologiske, ublegede kaffefiltre. Hæld vandet over kaffen og lad det trække og køle af i en times tid. Væsken skal ca. have kropstemperatur. Pres kaffen ned i bunden og hæld væsken i lavementsposen. Brug aldrig kaffe med smag, sødemiddel eller mælk.

Læs også
Kristpalmeolie – et virksomt naturmiddel fra Østen
Kristpalmeolie – mere end et afføringsmiddel
Giftstoffer – de er overalt…
Kaffe kan måske lindre fordøjelsesproblemer
1-3 kopper kaffe om dagen er helt ok
D-vitamin kan reducere risikoen for fibromer i livmoderen
Kristpalmeolie kan bruges til mange formål
Kaffe og akrylamid
Forbrugererfaring: Kristpalmeolie til ansigtshuden