Forkølelse, influenza og andre Infektioner Immunsystem

Farvel til sommerforkølelsen med Granatæble kapsler

Sommerforkølelsen kommer altid ubelejligt, men måske kan du gøre noget ved den ved at tage et tilskud af granatæble…

For jvor sjovt er det lige at skulle ligge i sengen, når solen skinner udenfor?? Det sker faktisk for flere, end man lige skulle tro. Og man kan skam også blive forkølet, når man griller i haven. Hvis immun­forsvaret er svækket, kan man hurtigt redde sig en snue.

For at immunforsvaret skal kunne arbejde optimalt, har kroppen brug for forskellige næringsstoffer. Noget af det allerbedste til at levere disse næringsstoffer, vitaminer og mineraler, er granatæblet. Det indeholder talrige sekundære plantestof­fer, specielt de såkaldte polyfenoler, der som antioxidanter har en beskyttende virkning på kroppens celler.

Farvel til sommerforkølelsen med Granatæble kapsler

I mange forsøg har man påvist, at polyfenoler fremmer kroppens eget forsvar. Desuden inde­holder granatæblet nogle af de stoffer, der skal til for at fremme vores immunforsvar, nemlig C- og E-vitamin, B-vitaminer – specielt niacin (B3) og pantotensyre (B5), kalk, magnesium, mangan og zink.

Du kan få granatæble i vegetabilske kapsler fra Natur-Drogeriet A/S. Kapslerne købes hos Matas, i helsekostforretninger og online.

Læs også
Granatæbler beskytter og styrker kroppen
Forebyg sommerforkølelse!
Gode råd til at undgå forkølelse
Echinacea, når forkølelsen banker på døren
C- og E-vitamin mod forkølelse
Zink kan måske forkorte forkølelsen
Forkølelse og influenza – hold dem fra døren på den naturlige måde
Forskellen på forkølelse og influenza