Godt at vide Immunsystem Naturmidler

Forbrugererfaring: Hvor længe kan man tage Urte-Pensil?

En forbruger spørger…

Mit konkrete spørgsmål vedr. Urte-Pensil kapsler er: Efter at man føler sig rask, hvor længe må man fortsætte kuren ? Er det noget, man må tage dagligt, evt. i nedsat dosis? Det kan jo pengemæssigt godt løbe op på et i forvejen trængt budget, jeg som enlig pensionist har. Jeg kan ikke spørge min læge om det, da han er imod alt, hvad der hedder naturmedicin.

Mit forløb er følgende: For et par måneder siden følte jeg en ømhed i alle mine lymfekar, med hævelse og rødme (ikke decideret knuder) og kunne til sidst ikke bruge venstre arm på grund af smerter, jeg var ubeskrivelig træt og deprimeret. Selvfølgelig tænkte jeg på cancer og var bange. Men af dårlig erfaring med en person, jeg kendte, der fik fjernet en lymfeknude og døde tre uger efter, tænkte jeg, nej, det skal ikke overgå mig, det var jeg for glad for livet til. Så får det briste eller bære.

Ved et tilfælde læste jeg i et gammelt blad om Urte-Pensil, og tænkte, at det prøver jeg. Nu efter at have spist 2 dåser og i gang med den tredje er smertesymptomerne forsvundet, og det er minimalt, hvad jeg mærker mere. Jeg tror på, at det helt forsvinder. Jeg er blevet glad igen. Som en tilføjelse kan jeg fortælle, at jeg samtidig havde en kraftig øjenbetændelse, som efter 2 tubers lægeordineret øjensalve ikke forsvandt. Den er væk nu, og det tilskriver jeg også Urte-Pensil.

Urte-Pensil fås i kapsler, tabletter og te - og med tilsat C-vitaminSkulle jeg nævne en lille bivirkning, måtte det være tendens til diarre, især morgen og formiddag, men det er da heldigvis til at leve med.

I taknemmelighed og med venlig hilsen
Else H., 8500 Grenå, 17. maj 2002

Svar

Fortsæt gerne med 2 x 2 Urte- Pensil kapsler dagligt og i gode perioder med 1 x 2 kapsler. Hold evt. en pause på 14-30 dage hver 3. måned. Glædeligt at høre om de positive resultater!

Læs også
Urte-pensil – naturens penicillin
Urte-pensil – aktive stoffer og deres virkemekanismer
Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere
Prøv en naturkur: Tag det i opløbet og bliv hurtigt rask
Modgå betændelse med stærk naturkur
Tarmkræft – en snigende sygdom
Forbrugererfaring: Urte-Pensil fjerner betændelse uden antibiotika
Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse og gentagne forkølelser