Hjerte Kosttilskud

Tomentosa styrker immunforsvaret og stofskiftet

De peruanske Aschaninka-indianere har igennem masser af år anvendt bark og rod af den lille plante Uncaria tomentosa som te.

Dr. John Finnegan finder virkningen af Tomentosa førsteklasses, hvis man ønsker at styrke immunforsvaret og stofskiftet. Den tyske forsker Dr. Klaus Keplinger isolerede seks alkoloider fra Uncaria-urten, som han anvendte til styrkelse af immunforsvaret. Effekten var så stor, at han fik ikke mindre end to patenter i USA på metoden.

De aktive stoffer i det milde naturmiddel anvendes til styrkelse af immunforsvar og stofskifte. De er betændelseshæmmende ved gigtsygdomme. Også ved allergi og mave- og fordøjelsesproblemer og ved kronisk træthed kan dette naturmiddel anvendes. Specielt sportsfolk har god gavn af Uncaria tomentosa, fordi ilten bliver transporteret direkte ind i cellerne, hvilket medfører en betydelig stigning i præstationsevnen.

Tomentosa styrker immunforsvaret og stofskiftet

Så måske var det en god idé at kaste et blik på Tomentosa, hvis du vil gøre noget godt for immunforsvaret og stofskiftet? Planten fås i både kapsler og pulver fra Natur-Drogeriet A/S. Begge former kan købes hos Matas i helsekostbutikker og online.

Læs også
Hvor stærkt er dit immunforsvar?
Tomentosa – det 21. århundredes vidunderplante
Tomentosa – en fantastisk plante fra den peruvianske regnskov
10 faktorer, der booster dit immunforsvar
Krom – væsentligt for stofskiftet
Nigellafrø og stofskiftet
Alfa-liponsyre – en vigtig antioxidant for stofskiftet

Kilde
Reformkost 1996