Muskler og led

Collagen Support gør leddene stærkere

Leddene i kroppen er væsentlige for vores bevægelsesfrihed, og de er under stort pres, særligt når vi dyrker motion.

Voldsom fysisk belastning under sport er noget, der »går helt ind til benet«, og som giver mange sportsfolk skader. Det samme kan ske ved hårdt og ensformigt fysisk arbejde og pludselige, bratte bevægelser. Børn og unge, ældre og rekonvalescenter har ofte svage led – et forhold, der mange gange skyldes utilstrækkelig ernæring. Her kommer Collagen Support ind i billedet – et produkt, der tilfører leddene netop de rigtige opbygnings- og forstærkningsstoffer.

Kollagen er kroppens mest almindelige proteinstof. Således består 50 % af vores brusk af kollagen. Når du tilfører svage og/eller beskadigede ledområder de nødvendige, letoptagelige næringsstoffer, understøttes stofskiftet i vævet. Collagen Support kan anvendes både forebyggende og som led i en behandling. I sidste tilfælde bør kuren vare mindst 3-7 måneder og må ikke afbrydes umiddelbart efter, at de første resultater er blevet nået. Knogler, brusk, sener osv. har nemlig en langsommere omsætning af næringsstoffer end muskler og organer.

Collagen Support gør leddene stærkereKollagenet i Collagen Support er af animalsk oprindelse (kvæg) og 100 % optageligt. Det betragtes som et specialnæringsstof og er uden negative bivirkninger. Præparatet er fri for sukker, purin, kolesterol, antibiotika og hormoner. Collagen Support er næsten smagsneutralt og kan røres ud i juice eller mælk og efter behag sødes med sukker eller honning.

Her virker Collagen Support 

  • Skader på led, ledbånd og ledbelægning
  • Skader på bruskskiver, støtte og bindevæv, samt sener
  • Slidgigt
  • “Tunge og trætte” knogler eller svage knogler hos ældre
  • Ledsmerter
  • “Knirkende” og “knækkende” led (evt. sammen med djævleklorod)
  • Forstuvninger, heling af knoglebrud
  • Proteintilskud til børn og unge med spinkel kropsbygning
  • Mat hud, svage negle, livløst hår

Collagen Support forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan købes hos Matas, i helsekostforretninger og online. Du kan også prøve Vitaflex fra samme producent. Det er en blanding af urter, vitaminer og mineraler, der er gavnlige for dine led. Produktet indeholder boswellia, tomentosa, djævleklorod, gurkemejerod, peber, bor, pantotensyre, D-, C- og B6-vitamin, selen og zink.

Læs også
Slidgigt i knæet? Prøv med tilskud af kollagen
Ernæring og modstandstræning
Sådan træner du din akillessene
Granatæbleekstrakt kan måske styrke leddene
Hvad er glutamin?
Naturlig vej til større udholdenhed og præstationsevne

Kilde
Seeligmüller, Terapiewoche 39, 43-1989, Klinik und Praxis