Kosttilskud Proteiner Sport og motion

Brusk-Lenk gør leddene stærkere

Voldsom fysisk belastning under sport er noget, der »går helt ind til benet«, og som giver mange sportsfolk skader. Det samme kan ske ved hårdt og ensformigt fysisk arbejde og pludselige, bratte bevægelser. Børn og unge, ældre og rekonvalescenter har ofte svage led – et forhold der mange gange skyldes utilstrækkelig ernæring. Her kommer Brusk-Lenk ind i billedet – et produkt, der tilfører leddene netop de rigtige opbygnings- og forstærkningsstoffer.

Brusk-Lenk er fremstillet af et proteinstof, som udvindes af  kollagen  – støttesubstansen i dyrs og menneskers knogler, brusk og hindevæv. Kollagen er kroppens mest almindelige proteinstof. Således består 50 % af vores brusk af kollagen. Brusk-Lenk tilfører svage og/eller beskadigede ledområder de nødvendige, letoptagelige næringsstoffer. På denne måde bliver stofskiftet i vævet understøttet.

Virkningen af proteinerne i Brusk-Lenk har vist sig at være fremragende. I en tysk undersøgelse med over 350 testpersoner bedømte man virkningen næsten enstemmigt som »god« eller »meget god«. Kun 0,8 % angav, at de ikke mærkede noget resultat. Brusk-Lenk kan anvendes både  forebyggende og som led i en  behandling. I sidste tilfælde bør kuren vare mindst 3-7 måneder og må ikke afbrydes umiddelbart efter, at de første resultater er blevet nået. Knogler, brusk, sener osv. har nemlig en langsommere omsætning af næringsstoffer end muskler og organer.

Gelatinen i Brusk-Lenk er af animalsk oprindelse (kalv) og 100 % optagelig; det betragtes som et specialnæringsstof og er uden negative bivirkninger. Præparatet er fri for sukker, purin, kolesterol, antibiotika og hormoner. Brusk-Lenk forhandles som et næsten neutraltsmagende pulver, der røres ud i juice eller mælk og efter behag kan sødes med sukker eller honning.

Brusk-Lenk gelatinepulver forhandles eller fremskaffes af materialister og helsekostforretninger, samt af nogle apoteker.

Brusk-Lenk anbefales i disse tilfælde

  • Skader på led, ledbånd og ledbelægning
  • Skader på bruskskiver, støtte og bindevæv, samt sener
  • Slidgigt
  • “Tunge og trætte” knogler eller svage knogler hos ældre
  • Ledsmerter
  • “Knirkende” og »”knækkende” led (evt. sammen med ægte Venustorn®)
  • Rorstuvninger, heling af knoglebrud
  • Proteintilskud til børn og unge med spinkel kropsbygning
  • Mat hud, svage negle, livløst hår

Kilde
Seeligmüller, Terapiewoche 39, 43-1989, Klinik und Praxis