Kosttilskud Sund kost og livsstil

Body-Heat kapsler gi’r den indre varme

Body-Heat – navnet fortæller næsten, at det er et produkt, der giver varme i kroppen. Men chilikapslerne kan mere end det!

I lande som Mexico, Indien og hele Sydøstasien dyrkes chilien, og den hører til i den daglige madlavning. Der findes flere slags chili, lige fra milde og søde over lidt stærke til brændende.

Den milde chili er den, vi kender som paprika, og også her findes en stærk og en mild. Herhjemme er vi med årene blevet bedre til at bruge krydderier, og vi kan blive endnu bedre til det, for det er et spørgsmål om tilvænning.

Hvad er det, chili kan?

Chili forbedrer kredsløbet og giver indre varme – noget, som man skulle synes, folk i tropiske klimaer ikke havde brug for, men årsagen til brugen af de stærke krydderier er, at de fremmer sveden på kroppen, og svedperler på huden virker kølende. Der er selvfølgelig andre årsager til den flittige brug af chili, idet den kvikker op, renser indvendig, dræber bakterier og øger blodtilførslen til din hud. For os kolde nordboere vil chili være gavnlig – den vil bedre blodcirkulationen og give mere varme i kolde hænder og fødder. Krydderurten er i det hele taget også god for folk med gigt, fordi den styrker kredsløbet og medvirker til at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. En virkning, som mange tager fejl af, er, at når man starter brugen af stærke krydderier, kan der blomstre et par bumser ud. Det skyldes ikke, at krydderier giver bumser, men at de renser huden. Start med små doser i maden, og du vil snart blive begejstret.

Body-Heat kapsler til vægttab - og til at give indre varme

Læs også
Body-Heat kapsler med chili – sæt gang i forbrændingen
Body-Heat: Alle fordelene ved chili uden den brændende smag
Chiliens historie
Chili – hvordan virker det?
Styrk dit immunsystem med gulerødder og chili!
Body-Heat – en genvej til vægttab
Forbrugererfaring: Body-Heat gav et fantastisk vægttab

Kilde
Andrew Weil, University of Arizona College of Medicine.