PMS og overgangsalder Sund kost og livsstil Urter og krydderier

Hampeprotein giver kvinder en sund hormonbalance

En sund hormonbalance er vigtig – og her kan hampeprotein være en god ting at kende til!

Kvinder kan opleve hormonelle ubalancer i alle aldre, men symptomerne er som regel mest udtalte fra slutningen af tyverne til fyrrerne. Desuden oplever mange kvinder symptomer hver måned i den præmenstruelle fase af menstruationscyklus.

Symptomerne på hormonel ubalance omfatter: Allergi, angst, hjernetåge, depression, svimmelhed, endometriose, hårvækst i ansigtet, træthed, fibrocyster i brysterne, hårtab, hovedpine, nedsat sexlyst, knogleskørhed, PMS, hudproblemer, urinvejsinfektioner og inkontinens, fibromer i livmoderen, vægtøgning, væskeophobning og oppustethed, hudrynker.

Hampeprotein gør noget godt for din hormonbalance

De essentielle fedtsyrers rolle

Forskning har vist, at hormonelle ubalancer er forbundet med mangler på essentielle fedtsyrer, bl.a. omega-3 og -6. Og ca. 80 % af alle amerikanere mangler fedtsyrer. Fedtsyrerne leverer de byggematerialer, der er nødvendige for hormonproduktionen. Forsøg viser, at kvinder, der oplever symptomer på hormon-ubalancer, mangler omega-6 fedtsyren gammalinolensyre (GLA). GLA kan være svær at få via kosten, da den kun forekommer naturligt i meget få fødevarer. Normalt kan kroppen omdanne omega-6 linolsyre til GLA, men man har påvist, at mange kvinder med hormonelle ubalancer ikke er i stand til at omdanne syren effektivt.

Hold balancen med Økologisk Hampeprotein fra Natur-Drogeriet!

Man har påvist, at der sker store forbedringer i hormonbalancen ved tilsætning af Økologisk Hampeprotein til kosten. Hampeprotein indeholder den perfekte balance mellem fedtsyrer og er en af de eneste planter, der indeholder GLA, så kroppen behøver ikke at omdanne det.

3-5 spiseskefulde Økologisk Hampeprotein pr. dag er en lækker og nem vej til at opnå en naturlig hormonbalance og generelt velbefindende.

Læs også
Hamp: Naturens glemte fødevare
Husk, at fedtsyrer er livsnødvendige
Hampeprotein til mor, far og barn
Proteinernes afgørende betydning for kroppen
Hampefrø – små, naturlige kraftværker
Hampefrø som medicin
Er mammografi nødvendigt?
PMS kan skyldes ubalancer i skjoldbruskkirtlen