Hormoner Kosttilskud Overgangsalder PMS og overgangsalder

Dong Queen – et kvindemiddel

Dong Queen  (Angelica sinensis) – et vaskeægte kvindemiddel – er et naturligt kosttilskud, der benyttes til at regulere og balancere kvinders hormoncyklus, mod hedeture og som tilskud, der styrker kirtlerne. Det renser blodet, forhøjer blodværdien og er afslappende for spændte muskler. Af virksomme stoffer kan nævnes æteriske olier, jern, E-vitamin, magnesium og niacin.

Dong Queen er et målrettet kvindemiddel til brug i overgangsalderen

Videnskabelige undersøgelser har vist, at drogen nedsætter blodtrykket i arterierne og stimulerer samtidig sammentrækningen af den glatte muskulatur – først og fremmest i livmoderen. Traditionelt kalder kineserne Dong Queen  for “kvindens ginseng”, og de betragter den som det vigtigste middel ved menstruationsbesvær. Præparatet er hormonvirksomt og kan anbefales ved følgende lidelser:

  • Alle slags menstruationsbesvær
  • Gener i overgangsalderen
  • Anæmi (blodmangel)
  • Muskelspændinger (især i forbindelse med menstruationssmerter).

Natur-Drogeriet A/S forhandler Dong Queen – et kvindemiddel, der kombinerer med tre andre typiske “kvindeurter” såsom rødkløver, salvie og lupulin, der har en velgørende og normaliserende indvirkning på kvindens hormonbalance. Du kan købe Dong Queen hos Matas og i helsekostforretninger – og naturligvis er den også tilgængelig på online webshops.

Læs også
Dong Queen – en plante med masser af gode egenskaber
Salvie bremser svedeture
Dong Queen – et tonikum for kvinder
Hørfrø påvirker fedt- og knoglestofskiftet efter overgangsalderen
Zinks betydning for knoglerne
Carsten Vagn-Hansen: Østrogenbehandling eller ej?