Kosttilskud Naturmidler Urinvejslidelser

Naturlægens bedste prostata-kur

Fire naturlige og uskadelige kosttilskud, der kan normalisere prostata i løbet af 1-3 måneder. Hvis kuren er gavnlig, vil du begynde at opleve positive resultater inden for 6-8 uger.

Progræsolie

Moderne forskning har godtgjort, at Progræsolie kapsler med koldpresset græskarkerneolie er et virksomt middel mod lidelser i prostata, og at de kan bruges såvel som et forebyggende middel over for blære- og nyrelidelser som et ikke-irritationsfremkaldende vanddrivende middel.
Dosis: 1-2 kapsler 3-5 gange dagligt.

Pollen granulat

Pollen er fra naturens side udstyret med en mængde virksomme og letoptagelige næringsstoffer (aminosyrer, vitaminer, mineraler, æteriske olier osv.), der har en gavnlig virkning på stofskiftet og prostatalidelser.
Dosis: 1-3 toppede tsk dagligt sammen med vand eller anden væske.

Lycopen Complex

Undersøgelsen viser, at Lycopen beskytter mod prostatacancer. Patienter, som fik Lycopen, havde mindre svulster, som havde bedre chancer for at forblive begrænset til prostata. Niveauet for serum PSA (prostata specifikt antigen, en almindelig markør til opdagelse af prostatacancer) sænkedes hos de patienter, der indtog tilskuddet.
Dosis: 1-2 kapsler dagligt.

Knust hørfrø

Lignaner er phytoøstrogener – naturligt forekommende planteøstrogener, som kan have en afbalancerende virkning på hormonsystemet. Lignaner kan også fungere som antioxidanter. Ved at sænke antallet af mandlige hormoner, der giver næring til godartet prostataforstørrelse (BPH) og prostatakræftceller, kan lignaner være med til at reducere prostatas størrelse, lette symptomerne på BPH og beskytte mod prostatakræft.
Dosis: ½-1 tsk dagligt.