Naturmidler Personlig pleje og wellness

Forbrugererfaring: Kristpalmeolie til ansigtshuden

En forbruger fortæller…

Da jeg for nylig dryppede øjne med kristpalmeolie for at prøve, om jeg kunne komme til at se klarere, opdagede jeg oliens gavnlige indflydelse på min ansigtshud, hvor jeg i 30 år, især om vinteren, eller hvis jeg bruger vand til at vaske mig med, har fået tørre, røde pletter, udslet på ørerne og røde øjenomgivelser. Blot en eller to gange ugentlig smører jeg den ikke for kolde olie i ansigtet og vips – så har jeg en fløjlsblød, hvid hud.

Kristpalmeolie er godt for ansigtshuden

Birgit Christensen, 2004

Læs også
Kristpalmeolie kan bruges til mange formål
Kristpalmeolie – mere end et afføringsmiddel
Tørre øjne på grund af skadelige stoffer i miljøet
Masker og cremer til ansigt og krop
E-vitamin beskytter huden
Hold læberne bløde i vinterkulden
Giv huden en antioxidantkur
Ægte Tropepalmeolie hjalp mod gigtsmerter
Forbrugererfaring: Kristpalmeolie kurerede mine øjne