Folkesundhed Naturmidler

Parasitkuren

Parasitkuren er en hjælp til selvhjælp, hvis du har problemer med parasitter. Læs om baggrunden for kuren her – og få en grundig vejledning til, hvordan du bruger kosttilskud i kampen.

En trussel mod sundheden

Parasitter er et stigende problem: Øget anvendelse af antibiotika, mere samfærdsel mellem landene, smitte fra kæledyr, indtagelse af kød og æg uden effektiv varmebehandling er nogle af årsagerne til, at parasitter og bakterier forekommer hos mennesker og er blevet en trussel mod vores sundhed.

Parasitter (fra græsk parasitos, egl. “som spiser hos”) er betegnelsen for en gruppe organismer, der lever som snyltere i andre organismer. Hertil hører den menneskelige indvoldsorm Fasciolopsis buskii,  som bl.a. den amerikanske forsker Hulda Regehr Clark har fokuseret på. Ifølge hende er denne parasit årsagen til bl.a. kræftsygdomme. Og hvis man dræber denne parasit, kan man standse canceren, hvis ellers almindelige sundhedsprincipper efterleves.

Hvad er det særlige ved denne parasit? Den lever typisk på steder, hvor den påfører forholdsvis ringe skade som tyktarmsbetændelse, Crohns sygdom eller irritation i fordøjelseskanalen eller måske slet intet. Men invaderer den et andet organ som livmoderen, nyrerne eller leveren, så er den i stand til at forårsage stor skade. Den vinder kun indpas i visse menneskers lever. Det er ifølge den amerikanske forsker hos mennesker, der har propylalkohol i deres krop.

Hvor findes propylalkohol?

Propylalkohol kaldes også propanol, isopropanol og isopropyl-alkohol. Nedenstående liste er ufuldstændig:

 • Shampoo og hårspray
 • Vand på flaske, færdige frugtjuicer, drikkevarer med kulsyre
 • Rensealkohol
 • Mundvand
 • Produkter til barbering
 • Kaffe uden koffein, samt produkter, der bruges til at trække koffein ud af kaffe
 • Hvidt sukker

Baggrunden for truslen

For at forstå, hvilken trussel denne parasit udgør, må man kende de grundlæggende facts. Den hører til fladormene, og den voksne parasit producerer millioner af æg, der føres ud med afføringen. Parasitten selv hæfter sig til

 • leveren og forårsager cancer eller
 • livmoderen, hvilket fører betændelse i livmoderslimhinden, eller
 • skjoldbruskkirtlen, hvad der efter Hulda Regehr Clarks overbevisning er en af årsagerne til AIDS, eller
 • nyrerne og forårsager Hodgkins syge.

De fleste af os får små læsioner i indvoldene fra tid til anden. De små sår tillader æggene, der er mikroskopiske i størrelse, at blive ført ind i blodstrømmen. Nogle af æggene udklækkes i indvoldene eller blodstrømmen. Herfra optages de i leveren og dræbes. Parasitterne har ingen chancer for at overleve i raske mennesker.

Der sker noget særligt med mennesker, som har propylalkohol i kroppen. Leveren bliver ude af stand til at opfange og dræbe de nyudklækkede indvoldsorm. Disse babyorm får mulighed for at etablere sig i leveren og andet væv. Det er, som om immunsystemet ikke har kraft til at dræbe dem. Indvoldsormene begynder at formere sig i et svimlende tempo – ikke i tarmkanalen, men i leveren! Så snart de voksne har etableret sig i leveren, dukker en vækstfaktor kaldet  orthophospho-tyrosin op. Det får cellerne til at dele sig – og grundlaget til dannelsen af en kræftsvulst er lagt.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået parasitter i kroppen?

Men denne vækstfaktor, orthophospho-tyrosin, kan nedkæmpes. Med indsættelse af en speciel kombination af droger er det muligt at gennemføre en særligt effektiv anti-parasit-kur

Første skridt er at sørge for, at der ikke er mere propylalkohol eller andre toksiner (tungmetaller, arsenik, radon, PCB osv.) tilbage i kroppen. Det er også vigtigt at huske på, at  der ikke kun er én parasit i os. Fasciolopsis buskii er ifølge Hulda Regehr Clark den eneste, der kan forårsage kræft, men vi bærer rundt på en halv snes forskellige parasitter.

At komme af med alle disse parasitter med kliniske medikamenter ville være fuldstændigt umuligt. Men der findes tre urtepræparater, der kan dræbe de fleste indvoldsparasitter. Disse urtepræparater er:

 • Ekstrakt af grøn sort valnød (dræber de voksne og delvist udviklede parasitter)
 • Kryddernellike tabletter (dræber æggene)
 • Malurt kapsler (dræber de voksne og delvist udviklede parasitter)

Arginin er et led i parasitkurenDesuden kan to ikke-essentielle midler ornithin og arginin forbedre kuren. Supplér med

 • Arginin kapsler
 • produkter med et højt indhold af disse stoffer, fx  Amino-Complex Valleprotein.

Et andet vigtigt middel er Ipe Roxo, som også er virksomt mod virus, svamp og parasitter.

Parasitkuren

Til kurens gennemførelse skal du bruge 8 dåser Grøn sort valnød kapsler, 4 dåser Malurt kapsler og 4 dåser Kryddernellike tabletter

Grøn Sort Valnød kapsler

1. dag: Tag indholdet af ½ kapsel 4 gange i løbet af dagen. Opløs pulveret i væske (vand, juice eller mælk). Indtag på tom mave og før måltiderne.
2. dag: Som første dag
3. dag: Tag 1 kapsel 4 gange
Fortsæt på denne måde, indtil dosis 5 kapsler 4 gange dagligt er nået. Herefter tages 5 kapsler på én gang dagligt i 3 måneder.

Malurt kapsler

Malurt er et led i parasitkuren1. dag: Tag 1 kapsel før middagen (med vand)
2. dag: Tag 2 kapsler før middagen
3. dag: Tag 3 kapsler før middagen
Fortsæt således indtil den 14. dag. Du kan tage alle kapsler på én gang eller fordelt over dagen.
15. og 16. dag: Tag 14 kapsler.
Tag herefter 14 kapsler 2 gange ugentligt.

Kryddernellike tabletter

Kryddernellike er et led i parasitkuren1. dag: Tag 1 tablet 3 gange dagligt før måltiderne
2. dag: Tag 2 tabletter 3 gange dagligt
3.-10. dag: Tag 3 tabletter 3 gange dagligt.
Efter 10. dag tag 3 tabletter én gang dagligt i 3 måneder.

Efter kuren: Ved risiko for parasitinfektion kan du tage 2 kapsler/tabletter af hver af de tre præparater pr. måltid.

Læs også
Hulda Clark: Noget om parasitter
Hjernevasket af parasitter
Arginin – hvad er det, og hvordan virker det?
Amino-Complex Valleprotein – tips til et langt, sundt liv
Indholdsstoffer i Ipe Roxo og deres helbredende virkninger
Kryddernellikeolie mod mider
Sildeorm: En ofte overset kilde til mavesygdom

Kilder
Hulda Regehr Clark. The Cure of All Cancers, San Diego, CA 92120,1993 & The Cure for HIV and AIDS, San Diego, CA, 4 92120,1993.
Pizzorno & Murray. A Textbook of Natural Medicine.

art-clarkHulda Regehr Clark, født 18. oktober 1928 i Rosthern, Saskatchewan, død 3. september 2009 i Chula Vista, Californien, var en canadisk naturopat, forfatter og alternativ behandler. Ifølge Hulda Clark skyldes alle sygdomme hos mennesker parasitinfektion, og hun hævdede, at hun kunne helbrede alle sygdomme – også kræft – ved at “zappe” dem med et elektrisk apparat, hun selv markedsførte. Hun skrev adskillige bøger om sine metoder, og hun drev flere klinikker i USA. Efter en række sagsanlæg og myndighedsforbud flyttede hun til Tijuana i Mexico, hvor hun drev Century Nutrition-klinikken. Hendes påstande og apparater er blevet afvist af myndigheder og eksperter som værende uden videnskabelig baggrund, bizarre og potentielt svindel. Hun døde 3. september 2009 af leukæmi og knoglekræft.