Naturmidler Urinvejslidelser

Forbrugererfaring: Ipe Roxo mod forstørret prostata

En forbruger fortæller…

I oktober 1984 blev jeg indlagt på Køge Sygehus for at blive opereret for blindtarmsbetændelse. Inden jeg fik operationen udført, blev jeg undersøgt, og overlægen sagde til mig: “Vi ses snart igen, her er en ordentlig forstørret prostata!” Efter at være hjemsendt med et 6 cm dybt sår, som skulle lukkes efter ca. 6 ugers forløb, henvendte jeg mig til en bekendt, som er meget interesseret i naturmedicin, så jeg spurgte hende: ”Er der noget, du kan anbefale mod forstørret prostata?” Dertil svarede hun: “Ipe Roxo. Prøv det!”

Jeg tog omgående til helsekostforretningen i Køge og købte det. Jeg tog det så i de 6 uger, til jeg skulle ind til lægen igen. Jeg var meget spændt på, om det havde hjulpet. Den første, der undersøgte mig, var en yngre læge. Han stak fingeren op i min endetarm. Det første, der slog mig var, at det ikke gjorde ondt, selvom jeg før havde haft indvendige hæmorider.

Jeg spurgte derefter om min forstørrede prostata. Ja, der var ikke noget, sagde han. Jeg tænkte, om det mon kunne passe, lad os nu se, når overlægen kommer. Han kom også, så jeg sagde til ham, det bliver spændende det her med den prostata, for jeg spist noget nyt, der hedder Ipe Roxo, og som skulle kunne tage det væk. Han smålo, men ikke længere, end til han havde haft fingeren op. Nu var det mig, der lo, for nu skulle han først se i journalen.

Da jeg kom hjem fra hospitalet, fortalte jeg det til min kone, der i mange år har lidt forfærdeligt af hæmorider. Hun prøvede også Ipe Roxo. Nu kommer det pudsige: Samtidig har hun også en springfinger. Hun havde spurgt vores praktiserende læge, om hun ikke kunne blive opereret for den, men dertil sagde han, at den måtte hun leve med. Pludselig en dag kunne hun bevæge fingeren igen. Vi spurgte, om sådan en springfinger kan gå væk af sig selv. Det benægtede han.

Jeg har selvfølgelig sagt til mange mennesker, at de skulle prøve Ipe Roxo, og jeg har haft den glæde, at mange har ringet mig op og takket mig for rådet. Det gjorde de jo ikke, hvis ikke det hjalp.

Med venlig hilsen
John S., Køge, 21. november 1986.

Læs også
Ipe Roxo® – stærk i forebyggelse
Lapachol – et af de effektive indholdsstoffer i Ipe Roxo-bark
Carsten Vagn-Hansen: Ipe Roxo
Forstørret prostata: Naturmidler, der hjælper
Prostataforstørrelse (BPH) er ikke kræft
Lycopen kan standse BPH
Naturlægens bedste prostata-kur
Prostatakræft: Kan jeg gøre noget for at forebygge?
Hæmorider forsvinder med enebærsalve