Forkølelse, influenza og andre Infektioner Naturmidler

Forbrugererfaring: Ipe Roxo mod infektion i benet

En forbruger fortæller…

Jeg undlader aldrig at anbefale Ipe Roxo til dem, især diabetikere, der har kredsløbsforstyrrelser, mavesår, koldbrand eller lignende. Min eneste beklagelse er, at jeg ikke selv var i stand til at bruge det over for mine egne problemer.

Jeg har haft sukkersyge i mere end 10 år. Sukkersyge i sig selv er ikke så forfærdelig – det er de andre problemer, der følger med i kølvandet. I mit tilfælde indsnævring af arterier og vener. Først havde jeg et massivt hjerteanfald (myocardie-infarkt). På andre tidspunkter samme år havde jeg to mindre anfald. Tidligt året efter udviklede jeg på grund af utilstrækkelig blodcirkulation koldbrand i den ene fod og blev i nogen tid behandlet med alle mulige slags antibiotika. I juli samme år blev der lavet et arterielt bypass på mit venstre ben, og det var tilsyneladende vellykket.

Så blev blandinger af hele fire forskellige antibiotika i samme salve brugt på såret. Det fortsatte med at vokse. Det blev derpå bestemt, at jeg også skulle have lavet et bypass på højre ben. Men i september, før operationen kunne udføres, udviklede jeg en alvorlig staphyllococcus aureus-infektion, nær toppen af det 60 cm lange snit, hvor bypasset var blevet anbragt. I december stoppede mit bypass til, og det måtte rives op. Under den kirurgiske behandling fandt man ud af, at lårarterien i underbenet var alvorligt sammenpresset og ikke kunne føre nok blod frem, så et angioplastisk indgreb blev udført for at lukke den op. I januar året efter stoppede mit bypass til igen. Det var tredje gang, at jeg havde koldbrand i den venstre fod, og den bredte sig hurtigt op ad benet. Det blev hurtigt bestemt, at mit ben skulle amputeres 10 cm over knæet.

Aftenen før min indlæggelse på hospitalet, der resulterede i amputeringen af mit venstre ben, fik jeg af en ven en dåse med Ipe Roxo te. Den anden dag, da jeg lå på hospitalet, begyndte min kone Wilma at bringe mig en termokande med teen. Jeg drak tre kopper om dagen. Fire dage efter at jeg var begyndt at drikke teen, så lægen på mit højre ben for at undersøge såret. Han sagde, at såret var ved at heles. To dage senere undersøgte han det igen og sagde, at det var forsvundet. Et kirurgisk indgreb på højre ben var ikke længere nødvendigt.

Blodkredsløbet er stadig ikke helt det normale, men det bliver bedre og er ved at blive normalt. Havde jeg blot været i stand til at få Ipe Roxo te noget før, så er jeg overbevist om, at jeg stadig ville have haft begge ben. Alligevel er jeg glad for, at jeg fik den, ellers ville jeg måske nu være uden det andet ben.

Ray Heaps, Voice of America

Læs også
Indholdsstoffer i Ipe Roxo og deres helbredende virkninger
Ipe Roxo® – stærk i forebyggelse
Lapachol – et af de effektive indholdsstoffer i Ipe Roxo-bark
Bekæmp infektioner med zink!
Kristpalmeolie – et virksomt naturmiddel fra Østen
Forbrugererfaring: Ipe Roxo mod hudsygdomme