Forkølelse, influenza og andre Infektioner Kosttilskud

En stærk influenzakur

Vidste du, at kanel kan være et led i en effektiv influenzakur? De fleste tænker nok på kanel som et dejligt krydderi i kager og desserter – og der har det bestemt også sin berettigelse. Men kanel har masser af andre gode egenskaber!

Kanel Cinnamomum cassia kommer fra barken af et asiatisk træ. Gamle kinesiske urtemedicinopskrifter omtaler kanel så tidligt som 2700 f.Kr., og kinesiske læger anbefaler stadig kanel mod feber, diarré og menstruationsproblemer.

Også tættere på vore breddegrader har man kendt til brugen af kanel i tidligere tider. Cinnamomum cassia var en ingrediens i de blandinger, man i det gamle Egypten brugte ved balsamering. I Bibelen brugte Moses kanel i sine hellige salver. Romerrigets fald vanskeliggjorde samhandlen mellem Europa og Asien, men kanel var så højt skattet, at planten alligevel fandt vej vestpå. Den tyske abbedisse og urtemediciner Hildegard af Bingen anbefalede i det 12. århundrede kanel som “det universelle krydderi til bihulerne” og til behandling af forkølelse, influenza og ‘indre forfald og slim’.

Urte-pensil - husapotekets bedste middel mod influenzaDet kan være svært at tyde, hvad Hildegard mente med ‘indre forfald’, men forkølelse og influenza kender vi alle til. Er du influenzaramt? Prøv 3 Insu Complex kapsler sammen med 5 Urte-Pensil kapsler 3 gange dagligt efter måltiderne.

Insu Complex - kanelbark, bukkehorn og krom i vegetabilske kapsler

Læs også
Forkølelse og influenza – hold dem fra døren på den naturlige måde
Hvad skal man gøre mod influenza?
Bihulebetændelse? Prøv en naturkur…
Kanel med MHCP mod diabetes og andre lidelser
Kanel smager godt og virker godt
Urte-pensil – naturens penicillin
Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere
Forbrugererfaring: Brottrunk, Urte-Pensil og Olivir mod virusinfektion