Naturmidler Urter og krydderier

Urte-pensil – naturens penicillin

Urte-pensil er en vaskeægte dansk klassiker og har med rette fået tilnavnet naturens penicillin. Præparaterne – te, tabletter og kapsler – har været på markedet siden 1976, og i 2010 blev produkterne kåret til “Årets Salgssucces” ved Helsam-Messen med begrundelsen

  • Et produkt, som har været i en positiv salgsudvikling
  • Virksomt – enkelt – genialt – vanskeligt at undvære for store som for små
  • Virksomt og gavnligt for sundheden

Urte-pensil - naturens penicillin: I bøtte med 180 kapsler tilsat C-vitamin

Tusindvis af danskere har løst problemer som halsbetændelse, forkølelsessår, bihulebetændelse, mavekatar, tyktarmsbetændelser, urinvejsbetændelser og blærekatar mm. ved hjælp af Urte-pensil-produkterne. Ved kraftige betændelser skal du som regel anvende dobbelt eller tredobbelt af mængden, der anvises på dåsen. Virkningen viser sig i almindelighed inden for 2-3 døgn. Mens kuren står på, bør man spare på kaffe, gammel ost og søde sager. Urte-pensil kan bruges af gravide, ammende og børn.

Præparaterne kan anvendes uden risiko for bivirkninger, som ødelagt tarmflora, træthed eller anden svækkelse af kroppens immunforsvar. Dette sker ellers ofte, når man indtager antibiotika eller penicillin.

Senest har de klassiske Urte-pensil-produkter fået et nyt familiemedlem: Urte-penCil m/C-vitamin, som indeholder de samme sundhedsfremmende ingredienser, men er tilsat C-vitamin for et ekstra boost til immunforsvaret.

Urte-pensil - naturens penicillin: I bøtte med 180 tabletter“Urtepenicillin”

Natur-Drogeriet forhandler en slags “urtepenicillin – både i form af te, tabletter, kapsler og sågar en version med tilsat C-vitamin. Dette har i praksis vist sig at være noget af det kraftigste naturlige antibiotiske kosttilskud, der findes på det danske marked. Ved en kontroltest på 60 brugere konstaterede man følgende: Hos 56 fjernedes betændelse, træthed og luftdannelse i tarmen; 4 kunne ikke lide smagen og gik ud af forsøget. Af de 56 personer var der 28, der fik løst meget belastende problemer med betændelse, bl.a. blister i ansigt, på armene og på ryggen. Hos 6 forsvandt underlivsbetændelse, 1 undgik at få neglen revet af på grund af blodforgiftning, 11 fik fjernet halsbetændelse, 8 bihulebetændelse, og 2 fik fjernet bylder.

Yderligere oplyses det, at teen bedrede kroppens basespekter, og den kan takket være sin naturlighed bruges som et dagligt, immuniserende kosttilskud: ½-1 tsk dagligt, hvis man vil sikre sig mod evigt tilbagevendende betændelsestilstande. Effektiviteten nedsættes ikke ved daglig brug. Ved kraftige betændelsestilstande, katar og lignende bruger man dagligt 1-5 tsk. Urte-pensil virker ved at tilføre kroppen naturlige baser og ernæringsstoffer og styrker de hvide blodlegemer i deres kamp mod uønskede mikrober.

Urte-pensil indeholder en række velgørende urter andet godt fra Naturen: Askeblade (Fraxinus excelsior L.),  echinacea (E. pallida (Nutt.) og E. purpurea L.), bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum L.), propolisekstrakt (biharpiks), brudurt (Herniaria glabra L.), tormentilrod (Potentilla erecta L.).

Urte-pensil - naturens penicillin i form af teSærligt om Urte-pensil te

Forbrugererfaring

Mon De kan hjælpe os med et problem? Min mor, der er 79 år, har slidgigt i knæene og har nu fået betændelse i det ene knæ. Hun har været indlagt på sygehus i længere tid, men uden held. Hun har nu fået en skinne om benet, for at det skal holdes stift, det skulle lindre smerterne, men de er der stadig, og der er der stadig betændelse, siger lægerne på sygehuset. Det skal nævnes, at min mor har fået sukkersyge i lettere grad, som dog kan holdes nede med sukkerfri kost. Vi vil være meget glade, hvis De kan oplyse om, der er noget, der kunne hjælpe”. E.J.

Svar: Jeg vil foreslå, at Deres mor prøver Urte-pensil fra Natur-Drogeriet – et kraftigt antibiotisk kosttilskud. Der er god mulighed for, at teen kan få bugt med betændelsen. Man tager 1 tsk rørt ud i lunkent vand hver anden time 4-5 gange i løbet af dagen«.

Anvendelse

Brug Urte-pensil te forebyggende ved at tage en ½-1 tsk ca. 45 minutter før sengetid. Udrør pulveret i et glas vand og drik der Er der tale om sygelige betændelsestilstande tager man 4-5 tsk dagligt fordelt med 1-2 timers mellemrum. Tepulveret kan også tilberedes på almindelig vis med en tsk pr. kop kogende vand og en trækketid på 10-15 minutter. Herefter sis det. Denne tilberedningsform nedsætter dog virkningen noget.

Ved svære kropsbelastninger: 4-5 tsk dagligt fordelt med ca. 2-3 timers mellemrum.

Ved almindelig forebyggelse: ½ tsk ½-1 time før sengetid. Rør pulveret ud  i lunkent vand og synk det. Pulveret kan også tilberedes på almindelig vis med en tsk pr. kop kogende vand og en trækketid på 10-15 minutter. Herefter sis det. Denne tilberedningsform nedsætter dog virkningen noget.

Urte-pensil - naturens penicillin: Bøtte med 180 kapslerLæs også
Urte-pensil – aktive stoffer og deres virkemekanismer
Urte-pensil mod snue, infektioner og meget mere
Prøv en naturkur: Tag det i opløbet og bliv hurtigt rask
Modgå betændelse med stærk naturkur
Antibiotika under graviditeten kan give barnet astma
Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse
Forbrugererfaring: Urte-Pensil fjernede hårdnakket betændelse
Forbrugererfaring: Brottrunk, Urte-Pensil og Olivir mod virusinfektion