Folkesundhed Naturmidler

Forbrugererfaringer: Mirakelplanten djævleklorod

En række forbrugere fortæller…

 • Jeg begyndte pludselig at få ondt i mine led, der svulmede op. Jeg kunne kun holde mig oprejst ved hjælp af to krykker. Om morgenen måtte min mand løfte mig ud af sengen. Trods omfattende undersøgelser, suppleret med vævsprøver og medicin, kunne man ikke hjælpe mig. En veninde fortalte mig om en fantastisk urt, som hedder djævleklorod. Jeg gav den et forsøg, og 14 dage efter havde jeg gjort mig fri af mine krykker, smerter og hævelser, og jeg var i arbejde igen.
  R. O., Silkeborg
 • Jeg har givet djævleklorod til en patient med ledtilfælde, uden anden terapi, med ret god virkning.
  Speciallæge A. Jensen 
 • Var opgivet af lægerne og er stærkt handicappet, men har ved brug af djævleklorod fjernet min hovedpine og meget spændte muskler.
  I. Nielsen, Malling 
 • Det var dejligt at få den svære gigt helt ud af kroppen og blive et rask menneske.
  E. Christiansen, Nyborg
 • Djævleklorod har hjulpet mig af med meget smertefulde muskelspændinger, lindret på min slidgigt i knæene.
  E. Petersen, Viby J.
 • Djævleklorod hjalp mig lidt for ledsmerter.
  G. Aggergård, Grenå
 • Det er ikke første gang, jeg har fået hjælp gennem helsekost. Jeg har haft frygtelige smerter i mire knæ af slidgigt. Det bedste helsekostmiddel er djævleklorod, som med tålmodig brug har kurereret min slidgigt.
  C.M. Henriksen
 • Djævleklrod er et helt vidundermiddel: Jeg har haft mavesår i mavesæk og tolvfingertarm i mange år og for meget mavesyre, så jeg begyndte at tage djævleklorod-kapsler. Da der var gået små 14 dage, begyndte de at hjælpe, og så fortsatte jeg i godt 2 måneder, så var mit mavesår væk. Jeg har anbefalet det til mange mennesker, som har det dårligt med maven, sågar sidder jeg og holder foredrag om djævleklorod i bussen, og hvor jeg færdes. Min datter på 17 år led meget af halsbrand, hun blev også helbredt af djævleklorod.
  Åse Hansen, Vanløse

Læs også
Djævleklorod – en plante med bemærkelsesværdige egenskaber
Djævleklorod: Roden fra Kalahari-ørkenen
Djævleklorod – en effektiv detox-droge
Djævleklorod – i et halvt århundrede år danskernes hjælp mod gigt
Magnesium mod benkrampe – og meget andet