Kosttilskud Stress, angst og depression

Dine bedste venner, når du føler dig stresset…

Vores liv bliver mere og mere kompliceret. Servicesamfundet kræver mere og mere, og presset stiger og stiger. Hvis man skal opfylde alle krav, fører det kun til en ting: Stress. Og stress lurer ikke kun i vores arbejdsliv – også privat presser vi os selv mere og mere. Familie, sport og fritid skal planlægges nøje. Og i de fleste tilfælde klapper det hele uden problemer. Men af og til kan det blive en tand for meget.

Og så sker der ofte følgende: Efter en anstrengende uge vil du gerne hvile rigtigt ud – og så kan du overhovedet ikke finde ro. Du kan ikke falde i søvn, og du vågner, længe før vækkeuret ringer. Eller du lider af kroniske smerter i ryggen, hovedet eller nakken, og lægen kan ikke finde årsagen. Alle disse ting kan være de første tegn på stress.

Men lad dig ikke slå ud af det – du er ikke alene. Ca. 20% af alle mennesker rammes mindst én gang i livet af depressive perioder.

Og den gode nyhed er: Der kan gøres noget ved det. Præparater som

  • Rosenrod (Rhodiola rosea)
  • Ginseng (Panax Ginseng C. A. Meyer)
  • Schizandra (Schizandra chinensis)

hjælper dig med at få brudt den onde cirkel af stress, nedtrykthed, smerter og endnu mere stress ved at stabilisere de hormoner, som er ansvarlige for problemerne. Mængden af lykke-signalstoffer i hjernen øges, og du føler dig mere afslappet og kan lettere tackle svære situationer. Stress-betingede hoved- og rygsmerter løsnes.

Ginseng og schizandra forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan købes hos Matas, i helsekostbutikkerne og online.

Læs også
Adaptogen – hvad betyder det?
Stress: Adaptogene droger, der kan hjælpe
Rosenrod styrker energien og reducerer stress
Ginseng til dit immunforsvar – og meget mere
Schisandra – uundværlig i stress-situationer
Magnesium: Også et våben mod stress
God kondition modvirker stress