Folkesundhed

Hulda Clark: Noget om parasitter

Uddrag af bogen The Cure of All Cancers

Midler mod parasitter

Den indfødte befolkning i Amerika vidste, at mennesker er invaderet af parasitter. Andre indfødte folk fra Arktis til Antarktis vidste, at vi bærer rundt på parasitter ligesom dyrene.

De havde hyppige renselseskure, der omfattede diarré og opkastninger, for at slippe af med deres slimede invasorer. Mange kulturer havde helt op til min barndom stadig en sådan praksis. Jeg kan selv huske, at jeg som barn blev tvunget til at sluge en spiseskefuld svovl og melasse og rå løg! Det smagte forfærdeligt, men det nedsatte kroppens belastning af orm og parasitter, som vi alle har.

Hulda Clark: Noget om parasitterHvor er det, vi er kommet af sporet? Hvorfor har vi opgivet disse viise metoder? 

Jeg har set, at eksem skyldes to ringorme. Slagtilfælde skyldes en enkelt ringorm, ascaris, der trænger ind i hjernen. Skizofreni og depression er forårsaget af parasitter i hjernen. Astma kommer af ascaris i lungerne. Diabetes er forårsaget af eurythrema, bugspytfladormen fra kvæg. Migræne skyldes trådormen Kstrongyoides. Acne rosacea er forårsaget af leishmania. Mange menneskelige hjertesygdomme er forårsaget af hundens hjerteorm, dirofilaria.

Og listen kan fortsættes

At slippe af med alle disse parasitter ville være absolut umuligt ved brug af kliniske medikamenter, der hver især kun kan dræbe en eller to parasitter. Sådanne medikamenter kan også gøre én ganske syg. FlagylTM bruges mod amøber og giardia; når den korrekte dosis anvendes, kan det give eksem, kvalme og opkastning. Kinin mod malaria er meget toksisk. Man kan forestille sig, at man skulle tage 10 sådanne medikamenter for at dræbe en halv snes parasitter! Det er måske gode nyheder for medicinalfirmaerne, men ikke for dig.

Men tre urter kan skaffe dig af med over 100 typer parasitter! 

Og uden så meget som at få en hovedpine! Uden kvalme! Uden på nogen måde at forstyrre virkningen af de medikamenter, som man måske allerede bruger! Lyder det for fantastisk? For godt til at være sandt? De er gaver, der er givet os af naturen.

Hulda Clark: Noget om parasitter

Bliv sund igen! 

Man forvandles ikke til en rask person, den dag canceren er forsvundet. Man skal stadig komme sig efter sygdommen, der fik canceren ind i et bestemt organ, og den skade, canceren forvoldte, mens man havde den.

Enhver har et sæt af kroniske problemer, der er forbundet med deres cancer. Kronisk bronkitis, colitis og prostatitis er kendte for at prædisponere for lunge-, tyktarms- og prostatacancer. Flere år med fibrocystisk sygdom (knude i brystet) eller »dårlige« brystvorter/konturer kan føre til brystkræft eller livmoderhalskræft.

Så når din cancer er væk, har du to problemer. Canceren er kureret. Svulsterne vokser ikke mere. De vil ikke forsvinde, før vi fjerner de medvirkende årsager. Dette er et fantastisk eventyr. At blive rask er den mest opløftende del af din helbredelse. Du vil se dig selv helbredt. Helbredelse har en magi ved sig, som er enestående. Det er kroppens hemmelighed. Ingen læge kan helbrede din krop. Intet menneske forstår helbredelse. Men fjerner du alle hindringer fra din krop, kan du være sikker på, at DEN VIL HELBREDES! Tænk på et sår, du engang havde, og på hvordan det helede. Splintrer af glas eller træ skulle fjernes, snavs skulle vaskes af, bakterier dræbes. Som helbredtes det af en ukendt magi. En hjælp fra noget, du ikke kunne se!

Produkter, der kan hjælpe

To af de naturprodukter, der ifølge Hulda Clark kan hjælpe mod parasitter, er Kinesisk Malurt og Kryddernellike – begge kan købes hos Matas, i helsekostforretninger og online.

Læs også
Parasitter og mikrober – en stigende fare for vores sundhed
Gærsvampe og parasitter – de ubudne gæster
Urter mod parasitter
Parasitkuren
Kryddernellikeolie mod mider
Kinesisk malurt – det naturlige malariamiddel
Kan parasitinfektion føre til selvmord?
Naturopati

art-clarkHulda Regehr Clark, født 18. oktober 1928 i Rosthern, Saskatchewan, død 3. september 2009 i Chula Vista, Californien, var en canadisk naturopat, forfatter og alternativ behandler. Ifølge Hulda Clark skyldes alle sygdomme hos mennesker infektion med parasitter, og hun hævdede, at hun kunne helbrede alle sygdomme – også kræft – ved at “zappe” dem med et elektrisk apparat, hun selv markedsførte. Hun skrev adskillige bøger om sine metoder, og hun drev flere klinikker i USA. Efter en række sagsanlæg og myndighedsforbud flyttede hun til Tijuana i Mexico, hvor hun drev Century Nutrition-klinikken. Hendes påstande og apparater er blevet afvist af myndigheder og eksperter som værende uden videnskabelig baggrund, bizarre og potentielt svindel. Hun døde 3. september 2009 af leukæmi og knoglekræft.