Naturmidler Urinvejslidelser

Forbrugererfaring: Kur mod blærebetændelse

En forbruger fortæller…

Efter at min læge havde opgivet at hjælpe mig efter tre på hinanden følgende behandlinger for blærebetændelse, fik jeg den besked, at det eneste, der var tilbage at gøre, var at blive undersøgt på hospitalet.

Problemet var, at jeg stod og skulle flytte til Sjælland inden for halvanden måned og derfor pænt måtte vente på at blive undersøgt, til jeg havde flyttet adresse. Dette kunne jeg ikke vente på, for hver dag var en pinsel at komme igennem med den smerte, blærebetændelse nu engang giver.

Jeg fik anbefalet en kur bestående af Bi-Propolis, Urte-Pensil og Tranebær kapsler mod min blærebetændelse. Desuden skulle jeg drikke Brottrunk. For hver dag, der gik, fik jeg det bedre og bedre, og inden jeg flyttede til Sjælland, var jeg blevet rask, hvilket jo bare var fantastisk dejligt.

Af angst for at blærebetændelsen skulle vende tilbage, fortsatte jeg med at tage ovennævnte kapsler og drik, men kun den anbefalede dosis.

Propolis indgår i en kur mod blærebetændelseI dag er det ca. 1 år siden, at jeg slap af med min blærebetændelse – takket være denne kur.

Tranebær indgår i en kur mod blærebetændelseMed venlig hilsen
LR, 2002

Læs også
Bi-Propolis – naturmidlet fra bistaderne
Urte-Pensil mod urinvejsbesvær
Tranebær mod urinvejsinfektion
En behandlers erfaringer med Brottrunk og Olivir
Forbrugererfaring: Urte-Pensil mod blærebetændelse
Gyldenris: Te med vanddrivende effekt