Naturmidler Sund kost og livsstil

Antarktisk Krill – hvad er det?

Antarktisk krill er små rejelignende skaldyr, der lever af alger, og som kan blive op til 6 cm i længden og veje 2 gram. De lever i store, tætte sværme i vandet omkring Antarktis (Sydpolen) og er en vigtig føde for fisk.

Antarktisk Krill Omega-3 kapsler er rige på fosfolipid-bundne omega-3 fedtsyrer. Omega-fosfolipider øger elasticiteten i kroppens celler og optagelsen af sunde, biologiske aktive stoffer, samt forbedrer udnyttelsen af omega-3 fedtsyrerne.

Krill høstes med en blid metode – EcoHarvesting-teknologi – som er udviklet af Aker BioMarine, Norge. Med denne metode høstes der kontinuerligt. En slange fører levende krill om bord på skibet til omgående forarbejdning. Et trawl-net forhindrer bifangster af fugle, fisk og andre havdyr. Den ekstraherede olie stammer fra arten Euphasia Superba, der er meget rig på omega-3 fedtsyrer. Desuden er den omega-3, der findes i krillolie, primært i fosfolipid-form, og forskningsresultater tyder på, at denne form er den foretrukne til kosttilskud, sammenlignet med omega-3 i triglycerid-form (fiske- og torskeleverolier).

Antarktisk Krill er godt for helbredet

Antarktisk Krill Omega-3 kapsler er din bedste og reneste kilde til omega-3 fedtsyrer, og det billigste omega-3 kosttilskud på det danske marked!

Læs også
Antarktisk Krillolie: Bæredygtighed i højsædet
Antarktisk Krillolie har en positiv virkning på dit kolesteroltal
Krillolie med omega-3 mindsker risikoen for øjensygdom
Krillolie – mere målrettet mod inflammation end fiskeolie
Krillolie kan mindske risikoen for brystkræft
Essentielle fedtsyrer virker betændelseshæmmende
Husk, at fedtsyrer er livsnødvendige
Essentielle fedtsyrer mod Dariers sygdom
Omega-3 fedtsyrer øger chancen for at overleve prostatakræft